Yalı Çapkını'na Mine Tugay sürprizi! Ünlü oyuncu diziye konuk oluyor

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkınına sürpriz bir isim konuk oluyor. Her bölümü heyecanla beklenen dizinin gelecek bölüm konuğu ünlü oyuncu Mine Tugay olacak.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı fenomen dizi Yalı Çapkınının her bölümü büyük ilgiyle takip ediliyor. Son bölümde yaşanan olaylarla izleyicileri daha da heyecanlandıran diziye Mine Tugay konuk oluyor. Başarılı ve usta oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosunda konuk olarak yer alacak olan ünlü oyuncu Mine Tugay'ın hangi karakter ile diziye dahil olacağı ise oldukça merak ediliyor.

Yalı Çapkını dizisinin sonu ifşa oldu! Kimsenin beklemediği final...İLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını dizisinin sonu ifşa oldu! Kimsenin beklemediği final...

ROLÜ MERAK EDİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden yola çıkılarak yazılan diziye başarılı oyuncu Mine Tugay konuk oyuncu olarak dahil olacak. Tugay dizide, Ferit'in babası Orhan karakterinin eskiden beraberlik yaşadığı Defne karakterini oynayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ata Demirer'in Koreli yönetmen taklidi kırdı geçirdi!

LGBT tepkileri karşılık buldu! Disney Plus'ın eşcinsel projesi elinde patladı

İLİŞKİLİ HABER

LGBT tepkileri karşılık buldu! Disney Plus'ın eşcinsel projesi elinde patladı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0