Tuğba Özay'ın acı günü! Bütün gece babasının mezarında bekledi

Eski manken ve sanatçı Tuğba Özay'ın babası şair İlhan Özay hayatını kaybetti. Ani ölümüyle yıkılan Özay, bütün gece babasının mezarından ayrılmadı.

Şarkıcı Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay'la ilgili kötü haber geldi. Ünlü sanatçı Tuğba Özay’ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti. Bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele ettiği ve nefes darlığı sebebinden sebebi ile hayatını kaybettiği öğrenilen İlhan Özay 68 yaşındaydı.

Tuğba özay

Tuğba özay

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

İlhan Özay, gözyaşları içinde Şakirin Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Özay'ın cenazesi Karacaahmet'te toprağa verildi. Taziyeleri kabul eden kızı Tuğba Özay babasının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Ünlü isim bu hareketiyle yürekleri dağladı. 

"İLK GECENDE SENİ YALNIZ BIRAKABİLİR MİYİM?"

Her fırsatta babasına olan düşkünlüğünü dile getiren Özay ise mezarın başında sabahladı. O anları Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, "Hep yanında olacağım canım babacığım… İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim? Ne ilk gece ne bugün ne yarın... Ben hep senin başının ucunda olacağım. Ta ki yanına gelene dek. Geleceğim babacığım... Yanına da geleceğim… Alev alev üşümek nedir bana bunu öğrettin ya babacığım. Hayatta her şeyi sen öğrettin bana ama keşke bunu öğretmeseydin. Kızın guguk..." ifadelerini kullandı.

Tuğba Özay babasının mezarında sabahladı

Tuğba Özay babasının mezarında sabahladı

ACI HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTU

Ünlü isim Tuğba Özay, babasının vefatıyla ilgili yaptığı paylaşımları yürekleri dağladı. Özay, acısını şu sözlerle dile getirdi. 

"Babam için dua edin. Dün akşamdan beri benden saklamışlar. Bugün Dalaman'dan Ankara'ya gidecektik beni İstanbul'a getirdiler. Bana yalan mı söyleniyor. Babam yaşıyor dimi. Ben çok korkuyorum bacaklarım tutmuyor neden sakladılar benden ne olur dua edin lütfen dua edin sadece yoğun bakımda olsun ve çıksın oradan! Ben dün babamı rüyamda görmüştüm ve ağlamıştım ne olur babam yaşıyor olsun ne olur dua edin dua edin lütfen"

"BEN ÖLEYİM NE OLUR DUA EDİN"

"Birkaç gündür babamı düşünüyorum.. İsmini andığımda bile ağlıyordum.. En son konuşmamızda benim çok mutlu olmamı istemişti. Ben babam olmadan mutlu olamam babam yaşasın ben öleyim ne olur dua edin."

"BABAN SENİ BEKLİYOR"

"İstanbul'a geldim acilen babamı yatırdıkları hastaneye gidiyorum.. Annem bana baban seni bekliyor dedi.. Bu çok manidar değil mi ne olur dua edin babacığıma"

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU!

1954 doğumlu Trabzonlu şair ve ödüllü ders kitabı yazarı İlhan Özay’ın cenaze programını kızı Tuğba Özay açıkladı. İşte detaylar:

İbrahim Tatlıses Dua Lipa'nın dövmesini gerçek sandı! Yere göğe sığdıramadı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Dua Lipa'nın dövmesini gerçek sandı! Yere göğe sığdıramadı
Oğuzhan Koç hiçbir ücret talep etmedi! Jeste karşılık böyle yanıt verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç hiçbir ücret talep etmedi! Jeste karşılık böyle yanıt verdi...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Mustafa 1 yıl önce

O halde bile durum yazabilen bir insanın ne kadar samimiyetsiz olduğu gün yüzüne çıkıyor. şov yapma kızım bir gün oturursun iki gün oturursun. sonra makyajına, sahnelerine çırıl çıplak hayatına kaldığı yerden devam..

derviş 1 yıl önce

mum yakacağına 2 dua okusana bre akıl yoksunu

Gözü kara 1 yıl önce

Amin dualarin kabul olur insallah baban yasasin sen öl yeterki mutlu ol canim