O Ses Türkiye'de Ebru Şahin rüzgarı esti! Yıldız Tilbe NBA oyuncusu Cedi Osman'a...

TV8 ekranlarında yayımlanan "O Ses Türkiye" yarışması yeni yıla özel bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Bir birinden renkli görüntülere şahit olunan programda, Ebru Şahin rüzgarı esti. Jüri üyelerinden Yıldız Tilbe ise Cedi Osman'a övgü dolu sözler söyledi.

Oyuncu Ebru Şahin dün akşam yayımlanan O Ses Türkiye, yeni yıla özel programına konuk oldu. Oya - Bora'nın Sevmek Zamanı adlı şarkıyı seslendiren güzel oyuncu jüri üyelerinden tam not aldı. Renkli anların yaşandığı programda, Yıldız Tilbe'nin NBA oyuncusu Cedi Osman hakkındaki söylemleri ise geceye damga vurdu.

Ebru Şahin

Ebru Şahin

OSES TÜRKİYEYE DAMGA VURDU!

O Ses Türkiye'nin özel konuğu olan Ebru Şahin, Oya - Bora'nın Sevmek Zamanı adlı şarkısını seslendirdi. Seyircilerden ve jüri üyelerinden tam not alan Şahin geceye damga vurdu. Jüri üyelerinden Yıldız Tilbe ise Ebru Şahin'e övgü dolu sözler söyledi. Tilbe,  "Ebru'cum şarkını çok profosyonelce söyledin, çok güzeldi. Kendin de çok güzelsin, onun dışında oyunculuğunu çok beğeniyoruz zaten. Eşinle aranızdaki evliliğe hayranım, çok beğeniyorum sizi, çok yakıştırıyorum. Aşkınızı çok beğeniyorum daha doğrusu. Allah nazardan saklasın hayatım. Beni seç şampiyon olalım." dedi.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor 2023 tanıtım videosu geldi! İşte o isimler...

Şahan Gökbakar o görüntülere kayıtsız kalmadı! Engelli öğrenciye uygulanan o şiddete...

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar o görüntülere kayıtsız kalmadı! Engelli öğrenciye uygulanan o şiddete...
Kadir Doğulu eşine aşkını haykırdı: Neslihan'ın etrafında pervaneydim!

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu eşine aşkını haykırdı: Neslihan'ın etrafında pervaneydim!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0