Kadir Doğulu eşine aşkını haykırdı: Neslihan'ın etrafında pervaneydim!

Kariyerindeki başarı kadar evlilikleriyle de sık sık gündeme gelen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, yeni yılın ilk gününde çok özel açıklamalarda bulundu. Tanışma hikayeleri ve ilişkilerini nikah masasına taşıma süreçleri hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü çiftten Doğulu'nun "Neslihan'ın etrafında pervaneydim" sözleri dikkat çekti.

2016 yılında görkemli bir nikah töreniyle dünyaevine giren Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, magazin dünyasının parmakla gösterilen örnek çiftleri arasında yer alıyor. Birlikte rol aldıkları "Fatih Harbiye" dizisindeki uyumlarıyla diziseverlerin beğenisini kazanan ünlü çift, şimdilerde "Gecenin Ucunda" dizisinde yine partner olarak izleyenlerin karşısına çıkıyor. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Hem başarılı meslek hayatları hem de mutlu evlilikleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü çift, Hürriyet Pazar'a verdikleri röportajla gündeme geldi. Yeni yılın ilk gününde ilişkileri hakkında konuşan Atagül ve Doğulu, şaşırtan açıklamalara imza attı. 

"NESLİHAN'IN ETRAFINDA PERVANE OLDUM"

Fatih Harbiye setinde tanışarak aşık olan ve ilişkilerini evliliğe götüren çift, o anlarda yaşadıkları duyguları tekrar anlattı. Eşini ilk gördüğü an aşık olduğunu söyleyen Kadir Doğulu, "Etrafında pervane gibi olmak vardır ya, ben Neslihan’ın etrafında öyleydim. Sonra kendimi toparladım, ‘Bu kadar da çaktırma’ diye düşündüm. Uzaktan gözlemleme evresine geçtim. Bir süre sonra o halime, farklı bir enerji ve bakış açısıyla cevap verir oldu. Dengeli bir yakınlaşma evresine geçtim" ifadelerini kullandı. 

"MERHAMETİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Kadir Doğulu'yu eşi olarak seçme nedenini dile getiren Neslihan Atagül ise "Kadir'in merhameti, vicdanı, set ekibiyle uyumu, insanlarla muhabbeti, disiplini beni çok etkilemişti" şeklinde konuştu. 

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyada olay oldu! Bağlama ve elektro gitar atışması...

Lezzet hırsızı Yunanistan sahiplenmelere doyamadı! Türkiye'den çalıp utanmadan zirveye oturdu

İLİŞKİLİ HABER

Lezzet hırsızı Yunanistan sahiplenmelere doyamadı! Türkiye'den çalıp utanmadan zirveye oturdu
O Ses Türkiye'de Ebru Şahin rüzgarı esti! Yıldız Tilbe NBA oyuncusu Cedi Osman'a...

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye'de Ebru Şahin rüzgarı esti! Yıldız Tilbe NBA oyuncusu Cedi Osman'a...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0