Kar küreme aracının altında kalarak ölümden dönen Jeremy Renner ilk kez konuştu!

1 Ocak 2023 tarihinde evinin önünde kar küreme aracı kazası sonucu ağır bir şekilde yaralanan dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jeremy Renner, hayranlarına korku dolu anlar yaşatmıştı. İyileşmesinin 2 yılı bulabileceği söylenen 52 yaşındaki aktörün tedavisi evde devam ederken, kazadan bu yana hayatının nasıl değiştiğini ilk kez anlattı.

"Görevimiz Tehlike", "Hırsızlar Şehri", "Avengers: Endgame" ve "Ölümcül Tuzak" gibi tüm dünyada büyük yankı uyandıran yapımlarla adından söz ettiren Jeremy Renner, geçtiğimiz aylarda evinin önünde geçirdiği kaza nedeniyle ölümden dönmüştü.

Jeremy Renner

Jeremy Renner

Künt göğüs travması geçiren ve aracın bacağının üzerinden geçmesiyle ağır bir şekilde yaralanan ünlü aktör, bir dizi ameliyattan sonra sağlık durumunda gözlenen iyileşmeyle beraber taburcu oldu. Evde tedavisi devam eden Marvel yıldızı, kazadan sonra değişen hayatını CNN'e anlattı.

Jeremy Renner hastalığı hakkında ilk kez konuştu

Jeremy Renner hastalığı hakkında ilk kez konuştu

"ACIYLA NASIL BAŞA ÇIKACAĞIMI BİLİYORUM"

"Dik durabildiğim, etrafta dolaştığım ve hayatı yaşadığım için şükrediyorum ve çok şanslı hissediyorum. Fiziksel, duygusal, ruhsal, her yönden sınanmak ve sonrasında bunun üstesinden gelmek... Açıklanması zor bir şey." diyerek sözlerine başlayan ünlü aktör, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Azim. Güç. Bunların hepsi zihinsel bir oyun. Acıyla nasıl başa çıkacağımı biliyorum. Bunların hepsi zihinde. Her şey akılda. Eğer tüm bu sisin içinden geçebilirsem, çok şanslıyım."

Jeremy Renner

Jeremy Renner

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Yeğenini kurtarmak için kar küreme aracının altına atlayan ünlü oyuncu Jeremy Renner, yaşadığı korkunç olay hakkında ilk kez konuştu. "Bu benim hatam ve bedelini ödedim. Hareketlerimin bu kadar çok acıya neden olduğu için kendimi kötü hissediyorum" diyen Renner, bu süreçte ailesini yıprattığını söyleyerek onlardan özür diledi.

Jeremy Renner kar küreme aracının altında kalmıştı

Jeremy Renner kar küreme aracının altında kalmıştı

FİZİK TEDAVİ GÖRMEYE BAŞLADI

Adeta ölümden sönen Jeremy Renner, önceki gün fizik tedavisi sırasında özel bir koşu bandı yardımıyla yürüdüğü görüldü. Son durumunu sosyal medya hesabından paylaşan ünlü aktör, tüm hayranlarını sevince boğdu.

Jeremy Renner yürümeye başladı

Jeremy Renner yürümeye başladı

"30'DAN FAZLA KEMİĞİM KIRILDI"

Daha önce sosyal medya hesabından tedavi görüntülerini paylaşan aktör, "Aileme ve bana gönderdiğiniz mesajlarınız ve düşünceleriniz için herkese teşekkür etmek istiyorum. Hepinize çokça sevgi ve saygılar. Bu 30’dan fazla kırık kemik, tıpkı aile ve arkadaşlar arasındaki sevgi ve bağın derinleşmesi gibi onarılacak, güçlenecek" şeklinde konuşmuştu. Bacaklarıyla ilgili sorun yaşayan Renner'ın evine hastane yatağı yaptırması dikkat çeken detay olmuştu.

Jeremy Renner Instagram paylaşımı

Jeremy Renner Instagram paylaşımı

HER ŞEY YEĞENİNİ KURTARMAK İÇİNMİŞ!

Ünlü oyuncunun yaşadığı ağır kazanın ardından polis raporuna ulaşıldı. Buna göre ünlü aktör, kullandığı kar küreme aracı yeğenine doğru kayınca onu kurtarmak için araçtan atlamak zorunda kaldı. Yeğeninin ezilmesinden korkan Renner, o an yaşadığı panik sebebiyle araçtan atlarken el frenini çekmeyi unuttu. 

İYİLEŞMESİ İÇİN ÖNÜNDE UZUN BİR YOL VAR

Kar küreme aracının altında kaldığı ve ciddi bir şekilde yaralandığı öğrenilen ünlü yıldızın sözcüsü The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada "Kar kürerken hava durumuna bağlı bir kaza geçiren Jeremy'nin aldığı yaralar sebebiyle durumunun 'kritik' ancak mevcut olarak 'stabil' olduğunu doğrulayabiliriz" ifadelerini kullanmıştı. Uçakla hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun aldığı yaralar sebebiyle durumunun 'kritik' ancak mevcut olarak 'stabil' olduğu belirtilmişti.

Jeremy Renner kaza geçirdi

Jeremy Renner kaza geçirdi

Yapılan yeni açıklamada Renner'ın iyileşmesi için önünde uzun bir yol olduğu ve neredeyse 2 yıl sonra eski formuna dönebileceği ifade edildi. Bacaklarından ve başından ciddi boyutta yaralanan ünlü oyuncuya sosyal medya hesabından hayranları tarafından destek mesajı gelmeye devam ediyor. 

Jeremy Rennerın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama yapıldı

Jeremy Rennerın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama yapıldı

HASTA YATAĞINDA PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Hastane yatağından paylaşımda bulunan Renner, endişelenen hayranlarına seslenerek "Nazik sözleriniz için hepinize teşekkürler. Şu anda yazamayacak kadar dağınık haldeyim. Hepinize sevgiler yolluyorum" dedi.

Jeremy Renner Instagram paylaşımı

Jeremy Renner Instagram paylaşımı

Arkeologlar Mısır'ın gizemli tarihine ışık tuttular! Keşifler görenleri hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Arkeologlar Mısır'ın gizemli tarihine ışık tuttular! Keşifler görenleri hayrete düşürdü
Hollywood'un en ünlü menajeri Maka Dakhil İsrail'i eleştirince işinden kovuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'un en ünlü menajeri Maka Dakhil İsrail'i eleştirince işinden kovuldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 5 ay önce

Helal bro, geçmiş olsun