Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada'yı üzen haber! Davalık olduğu marka...

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz günlerde dolap kapağının kızını yaraladığını söylemişti. Dolap firması bu suçlamanın üzerine dava açmıştı. O dava sonuçlandı.

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin 2016 yılında nikah masasına oturduğu Özlem Ada Şahin ile mutlu bir evlilik sürdürmekte. 2 kız çocuklarına sahip olan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda talihsiz bir kaza yaşadı. Kızları Arya'nın üzerine dolap kapağı düştü. Korkunç kaza sonrası kızlarının boynu ve yüzü yaralandı. Yaşanan bu olaya tepkisini sosyal medya aracılığıyla duyuran Özlem Ada Şahin, firmaya dava açacağını açıklamıştı.

Özlem Ada Şahin Berkay Şahin

Özlem Ada Şahin Berkay Şahin

MARKA ZARAR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ DAVA AÇTI

Özlem Ada Şahin'in sosyal medya paylaşımlarından sonra markan da yaşanan olayın üzerine Şahin ailesine, "Özlem Hanım yaptığı paylaşımla bizi zarara uğrattı" diyerek dava açtı. Marka paylaşımında şu notu düştü:  "Yüklü miktarda iadeler yapmak zorunda kaldık. Bu iadeleri yaparken de inanılmaz baskılar gördük. Satışı kapattık ama genel giderlerimiz devam etti. Markamıza verilen bu zararlar ispatlanmış olup tazminat davası açıldı ama alacak davamızı kazandık"

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin arasında markayla geçen olay

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin arasında markayla geçen olay

 

71 BİN 728 TL ÖDEYECEK

Marka ile gerçekleşen aralarındaki dava sonucunda ünlü şarkıcı ve eşi markaya 71 bin 728 TL ödeyeceği öğrenildi.

Berkay Şahin

Berkay Şahin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun'dan olay çıkış: "Elimde güç olursa değiştireceğim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı ziyaret! Efsane neyzen Niyazi Sayın ile bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı ziyaret! Efsane neyzen Niyazi Sayın ile bir araya geldi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0