Ronaldo'nun elinde taşıdığı servet gündem oldu!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo Al Nassr'a anlaşma sağladıktan sonra uçakta çekilmiş olduğu videosunu sevenleriyle paylaştı. Portekiz asıllı futbolcunun taktığı servet değerindeki tektaş yüzüğü ve saati gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan ve yıllık 75 milyon dolara anlaşan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo son paylaştığı videoyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Lüks harcamalarıyla bilinen ünlü yıldızın videoyu çektiği sırada parmağındaki yüzük ve kolundaki saat dikkat çekti.

Ronaldo

Ronaldo

"YAKINDA GÖRÜŞÜRÜZ"

37 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu son dönemde taktığı saat ve yüzüklerle oldukça dikkat çekiyor. Son olarak uçakta olduğu sırada sevenlerine "Yakında görüşürüz" mesajı veren Ronaldo her tarafı taşlarla süslü olan ve kadın nişan yüzüğü olarak adlandırılan tektaş yüzüğü ve Jacob & Co markası saatiyle yine dikkatleri üzerine çekti. 

RESMEN SERVET DEĞERİNDE!

Portekizli yıldızın taktığı yüzüğün fiyatının 200 bin pound yani yaklaşık 4,5 milyon olduğu iddia edildi. 

Jacob Arabo'nun Jacob & Co markası olan ve ünlü isimlere özel olarak tasarlanan saatlerden biri olan Ronaldo'nun taktığı bu saatin fiyatının 770 bin dolar yani yaklaşık 14 milyon olduğu iddia edildi. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

yusuf 1 yıl önce

yıllık 200 milyon euro ya anlaştı 75 değil ,

MEHMET 1 yıl önce

paranın gözü kör olsun

yusuf 1 yıl önce

Ben de 100 liralık yüzük, 250 liralık saatle aynı işi görüyorum..NOLACAK...1?

hiuuu 1 yıl önce

zenginin malı züğürdün çenesi işte ne olcek :D