Berdan Mardini söyledi Seren Serengil sahneden uzaklaştı! O müziğe öyle bir tepki verdi ki...

Yaptıkları içerik formatıyla gündemden düşmeyen "Söylemezsem Olmaz" programında yaşanan hadise herkese şaşkınlık verdi. Cuma günü yayınlanan bölümü Berdan Mardini'nin katılımıyla gerçekleşti. Müzikleriyle eşlik eden Mardini şarkı söylediği yerin bir bölümünü Kürtçe okumasının ardından Seren Serengil'in hal ve hareketleri dikkat çekti.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın her bölümünde olduğu gibi bu bölümünde de garip olaylar yaşandı. Berdan Mardini'nin şarkılarıyla eşlik ettiği programda sunucu Seren Serengil'in tavırları dikkat çekti. Şarkıcının bir ara Kürtçe şarkı söylemesinden rahatsız olduğunu hal ve hareketleriyle belli eden sunucu Sersen Serengil'in o halleri sosyal medyada gündem oldu.

KÜRTÇE MÜZİĞİ DUYUNCA GARİP HALLERE GİRDİ

Canlı yayında art arda şarkı söyleyen Berdan Mardini, programda eğlenceli anlar yaşattı. Şarkılarını söylemeye devam ederken Kürtçe müzik söylemeye başlayan Mardini'nin yanında bulunan Seren Serengil'in garip tavırlarıyla uzaklaşması dikkat çekti. Müziği duyan Serengil'in, yüz mimiklerinin değiştiği ve ellerini kulaklarıyla kapatarak uzaklaşması sosyal medyada tepkilere yol açtı. Kısa sürede gündem olan bu videoya bir çok kullanıcıdan yorum geldi. "Dedikodudan değil Kürtçeden etkileniyor", "Kürt böreği yemesi lazım acilen sever eminim" gibi yorumları yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ronaldo'nun elinde taşıdığı servet gündem oldu!

Müzisyen Yaşar İpek yeni yıla Umre'de girdi! "Bağışlamak yalnızca sana aittir"

İLİŞKİLİ HABER

Müzisyen Yaşar İpek yeni yıla Umre'de girdi! "Bağışlamak yalnızca sana aittir"
Sinan Akçıl'dan Berdan Mardini'yi kızdıracak sözler! Berdan Taytini olayı bitmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan Berdan Mardini'yi kızdıracak sözler! Berdan Taytini olayı bitmiyor

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

kadir 1 yıl önce

acunun survivor yarışmasına gidecek berdanı parlatmaya devam.... medyanın hali yerlerdeeeee...

ZERDALİ 1 yıl önce

EKRANLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖRÜNÜMÜ İLE BOZUYOr

vatandaş 1 yıl önce

iyi ki kaçtı şarkının güzelliğini tipiyle bozuyordu.Ahı da vahı da gitmiş... BİTİK

Erkan 1 yıl önce

Ulusal bir kanalda söylemenin mantığı yok ki ben anlamıyorum..anlamak zorunda da değilim..kendi kitlesinin olduğu yerde söylesin ..söylüyorda zaten..abartmaya gerek yok..Kürtçe serbest diye hiç kürtün olmadığı yerde yada çoğunluğun olmadığı yerde gerek yok..

Mert MALATYALI 1 yıl önce

bu ne sanıyor kendini. yaptırdıkları her estetik operasyonda aldıkları narkoz beyin hücrelerine zarar veriyor. eeee bu kadar narkoz sonrası elde kalan bu...