Seren Serengil köpeklerinin aylık masrafını açıkladı! Miktar dudak uçuklattı...

Köpeklerine olan düşkünlüğü ile bilinen Seren Serengil köpeklerinin aylık masrafını açıkladı. Dudak uçuklatan miktardaki masraflar için Serengil veterinerlere sitem etti.

Hayvanseverliği ile tanınan ve 5 köpek sahibi olan Seren Serengil'den köpeklerinin aylık masrafıyla ilgili açıklama geldi. Köpeğini ameliyat ettiren Serengil, veterinere ödediği tedavi ücretine sitem ederken Serengil'in köpekleri için aylık harcadığı miktar dudak uçuklattı.

Seren Serengil

Seren Serengil

Bircan Bali ile tartışan Seren SerengilİLİŞKİLİ HABERBircan Bali ile tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlenmişti! Serengil'in son durumunu...

"KÖPEKLERİMİN AYLIK MASRAFI..."

Sosyal medya hesabından köpeğini tedavi ettirdiği veterinerden aldığı makbuzu paylaşan Serengil "Noynoy'un fıtık ameliyatı 18 bin TL. Helali hoş olsun da benim beş köpeğim var aylık veteriner, mama, kuaför bakımları 30 bin TL'yi buluyor. Hayvanlar için veteriner ücretleri insanlara uygulanan rakamlarla aynı niye muamele aynı değil? Niye hakları aynı değil?" diyerek veteriner ücretlerine sitem etti.

Seren Serengil

Seren Serengil

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Merve Boluğur'dan 'Yanarım' performansı! O anlara yorum yağdı...

Seda Sayan'dan bomba açıklama! ilk açıklamayı sevdiğini söyleyerek yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan bomba açıklama! ilk açıklamayı sevdiğini söyleyerek yaptı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0