Bad Bunny'nin canına tak etti! Hayranının telefonu aldığı gibi suya attı

Dünyaca ünlü rap yıldızı Bad Bunny, kendisiyle izinsiz bir şekilde fotoğraf çekilmek isteyen hayranının telefonunu elinden suya alıp fırlattı. Şoke eden görüntülerin ardından açıklama yapan ünlü rapçi, yaptığı hareketin arkasında olduğunu ifade etti.

"Me porto bonito", "Efecto", "Ojitos lindos" ve "Después de la Playa" gibi parçalarla yıldızı parlayan Porto Rikolu rapçi Bad Bunny, geçtiğimiz günlerde bir kadın hayranıyla yaşadığı olayla gündeme geldi. Yolda yürürken bir anda hayranlarıyla etrafı çevrilen ünlü sanatçı, onayı olmadan kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen hayranına tepki gösterdi. 

Bad Bunny

Bad Bunny

Fotoğraf çekilmekten rahatsız olan ünlü rapçi, hayranının cep telefonunu elinden alarak fırlattı. Neye uğradığını şaşıran genç kadın, rapçinin bu sert tavrı karşısında şoke oldu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerin ardından Bad Bunny'nin hayranları art arda yorumlarda bulundu. Bazı kullanıcılar Bad Bunny'ye yapılan hareketin saygısızca olduğunu dile getirirken, bazıları ise rapçinin çok sert bir tepki gösterdiğini ifade etti. 

Bad Bunny kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen hayranının telefonunu fırlattı

Bad Bunny kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen hayranının telefonunu fırlattı

"TANIŞMAK İÇİN GELEN HERKESE SAYGIYLA YAKLAŞIRIM"

Gündem olan videonun ardından açıklamada bulunan ünlü rapçi ise "Selam vermek, bir şey söylemek ya da sadece benimle tanışmak için yanıma gelen herkese saygıyla yaklaşırım" diyerek geri adım atmadı. 

Bad Bunny açıklama yaptı

Bad Bunny açıklama yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Boşnak kökenli Reshad Strick açıklamalarıyla mest etti! "Dünyada başka lider var mı?"

Sinan Akçıl'dan Berdan Mardini'yi kızdıracak sözler! Berdan Taytini olayı bitmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan Berdan Mardini'yi kızdıracak sözler! Berdan Taytini olayı bitmiyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

antikor 1 yıl önce

edindigniz ilahlariniz sizinle alay ediyor..