Deniz Yıldızı'nın Özgür'ü Tuan Tunalı ve Angela Caccamo evlendi!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olan Deniz Yıldızı'nda oynadığı Özgür karakteriyle hafızalara kazınan Tuan Tunalı, İtalyan model Angela Caccamo ile nikah masasına oturdu.

"Deniz Yıldızı", "Babamın Günahları" ve "Erkenci Kuş" gibi başarılı projelerde rol alan Tuan Tunalı, 2014 yılında evlendiği Hazal Filiz Küçükköse ile 2018 yılında olaylı bir boşanma süreci yaşamıştı. İtalyan model Angela Caccamo ile ciddi bir ilişkiye başlayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda Caccamo'ya Sapanca'da romantik bir evlilik teklifinde bulundu.

Tuan Tunalı evleniyor

Tuan Tunalı evleniyor

Mutlu birliktelikleriyle gündeme gelen ikili, önceki gün İtalya Toskana'da nikah masasına oturdu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tunalı'ya çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Tuan Tunalı evlendi

Tuan Tunalı evlendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Seda Sayan boşanma iddialarına böyle yanıt verdi! "Yav he he..."

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0