Doğuş'un evliliğini çalkantıya sokan o haber şoke etti! DNA testi için Türkiye'ye geliyor

Yaşamını bir süredir Azerbaycan'da devam ettiren şarkıcı Doğuş hakkında ilginç detaylar ortaya çıkmıştı. 22 yaşındaki bir gencin Doğuş'un babası olduğunu ileri sürmüş olayın uzamasını istemeyen Doğuş ise hemen DNA örneği vermişti. Şimdi çıkan haberlere göre Doğuş ikinci bir DNA testi için Türkiye'ye geliyor.

Çeşitli zorluklarla mücadele eden ve kendine has müzikleriyle hafızalara kazınan Doğuş, yaşamını bir süredir Azerbaycan'da devam ettirmektedir. Evli ve ikiz çocuk babası olan Doğuş'un öz babası olduğu iddiasıyla ortaya çıkan Seyid isimli genç Doğuş'u mahkemeye vermişti. Azerbaycan'da DNA örneği veren şarkıcının, Seyid'in babası olmadığı ortaya çıkmıştı.

Doğuş

Doğuş

"EŞİ DNA SONUÇLARIYLA OYNADI"

DNA sonuçlarının negatif çıkmasından sonra yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Seyid'in, Azerbaycan'daki yapılan DNA testine itiraz edip, testin Türkiye'deki hastanelerde yenilenmesini talep ettiğini yazdı. Seyid ise Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı'nın DNA sonuçlarıyla oynadığını iddia etti.

Doğuşun oğlu oldugunu iddia eden Seyid

Doğuşun oğlu oldugunu iddia eden Seyid

"BEN BABAMIN DOĞUŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Doğuşa benzerliğiyle dikkatleri üzerine toplayan 22 yaşındaki genç Seyid ise şu açıklamayı yaptı: "Hoşgedem Hidayetkızı, DNA sonuçlarıyla oynadı. Oradaki DNA sonucunu kabul etmiyorum. Türkiye'deki hastanelerde yapılmasını talep ediyorum. Ben babamın Doğuş olduğunu biliyorum."

DOğuş

DOğuş

TÜRKİYE'YE GELMEYİ KABUL ETTİ

Yaşanan olaylar sonrasında sıkıntılı günler geçirdiği ileri sürülen şarkıcı Doğuş, Türkiye'ye gelerek, ikinci kez babalık testi yaptırmayı kabul ettiği öğrenildi.

Doğuş ve ailesi

Doğuş ve ailesi

NE OLMUŞTU?

EVLİLİKLERİ SALLANTIYA GİRDİ

Yaşadığı olay sonucunda zan altında kalan Doğuş'un evliliği de sallantıya girmişti. Azeri sunucu Hoşkedem Hidayetkızı'nın, NA sonucuna göre sekiz yıllık evliliğine devam edip etmeme kararını vereceği ileri sürülmüştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı'dan kızına duygusal mesaj!

Cem Yılmaz paraya doymuyor! NFT ile milyonlar kazanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz paraya doymuyor! NFT ile milyonlar kazanıyor
Eski sunucu Seda Akgül'den çarpıcı açıklama! Kısmetse Olur'da milyonlarımı bırakıp kaçtım

İLİŞKİLİ HABER

Eski sunucu Seda Akgül'den çarpıcı açıklama! Kısmetse Olur'da milyonlarımı bırakıp kaçtım
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0