Eski sunucu Seda Akgül'den çarpıcı açıklama! Kısmetse Olur'da milyonlarımı bırakıp kaçtım

Kısmetse Olur'un eski sunucusu Seda Akgül, "Neden yine siz sunmuyorsunuz?" sorusuna bomba itiraflarda bulundu. Milyonlarını bırakıp kaçtığını söyleyen Akgül itiraflarıyla herkesi şaşırttı.

Son dönemlerin sıkça anılan yarışma programı Kısmetse Olur, yeni formatıyla gündemden düşmüyor. Öykü Sertel'in yeni formatıyla sunduğu program hakkında eski sunucusu Seda Akgül, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden sürekli Seda Akgül'e "Neden yine siz sunmuyorsunuz?" sorularına cevabı gündeme bomba gibi düştü.

Kısmetse Olur Seda Akgül

Kısmetse Olur Seda Akgül

"O PROGRAMDA SAHTE VE VİCDANLI TEK UNSUR BENDİM"

Bir takipçisinin "Geri dönecek misiniz?"  sorusuna çarpıcı cümlelerle yanıt verdi. Akgül, "O programda sahte olmayan ve vicdanlı tek unsur bendim. Perde arkasını bana asla anlatmazlardı. Yapımcılar beni sevmez çünkü inandığımı savunurdum. İnsanların duyguları ile oynamak çok büyük günah. Ben de yaşıyorum" dedi.

Seda Akgül

Seda Akgül

"BEN İŞSİZ PARASIZ KALMAYI GÖZE ALDIM"

Kısmetse Olur hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmaya devam edan Seda Akgül, "Beni almazlar, çünkü ben genç kardeşlerime kıyamadım. İçeride milyonlarımı bırakıp kaçtım. Adnan’a, Didem’e, Eser’e, Melis’e, Mehtap’a vs vs vs Onur’a, Aycan’a sorun!!!!! Ben işsiz, parasız kalmayı göze aldım… Herkese sorun!" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı'dan kızına duygusal mesaj!​

Doğuş'un evliliğini çalkantıya sokan o haber şoke etti! DNA testi için Türkiye'ye geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Doğuş'un evliliğini çalkantıya sokan o haber şoke etti! DNA testi için Türkiye'ye geliyor
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0