Demet Akalın tacize uğradığı anları görüntüledi! Sert ifadelerde bulunan şarkıcı...

Trafikte tacize uğrayan Demet Akalın uğradığı anları sosyal medya hesabından sert ifadelerle duyurdu. Kendini taciz ettiğini iddia eden şarkıcı paylaşımında, "Ne zannediyorsunuz oğlum siz kendinizi?" diyerek çıkışta bulundu.

Sosyal medyada sıklıkla paylaşımda bulunan ve söylemleriyle gündemden düşmeyen Demet Akalın, trafikte seyir halindeyken karşıdan gelen bir minibüsün kendini sıkıştırdığını iddia etti. Bu olayı sosyal medya hesabına taşıyan şarkıcı sert ifadelerle karşı tarafı topa tuttu. Akalın paylaşımında, "Ne zannediyorsunuz oğlum siz kendinizi? Bir tane böyle delikanlı bir kadına denk gelirsin görürsün gününü." dedi.

DEMET AKALIN: NE ZANNEDİYORSUNUZ OĞLUM SİZ SOKAKLARI?

Yolda aracıyla ilerleyen Demet Akalın, bir minibüsün kendi aracını seyir halindeyken sıkıştırdığını söyledi. Bu durumu sosyal medyada yayınlayan Akalın, "Taciz ede ede"  notunu düşerek paylaştı. Videoda şu sözlerle devam etti:  "Trafikte karşıdan üstüme üstüme geliyorsun. Kenara çekilmesem üstüme çıkacaksın. Ulan Vito bulacağım seni. Vallahi bulacağım... Hırs ettim. Ulan böyle bir şey var mı ya? Ne zannediyorsunuz kendinizi? Dur bakalım sen kim çıkacaksın. Ne zannediyorsunuz oğlum siz sokakları? Bir tane böyle delikanlı bir kadına denk gelirsin görürsün gününü." söylemlerinde bulundu.

Demet Akalın sosyal medya paylaşımı

Demet Akalın sosyal medya paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Boşnak kökenli Reshad Strick açıklamalarıyla mest etti! "Dünyada başka lider var mı?"

Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı dizisi hakkında olay itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı dizisi hakkında olay itiraf!
Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu'na büyük şok! Kaçakçılık uyuşturucu yetmedi şimdi de...

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu'na büyük şok! Kaçakçılık uyuşturucu yetmedi şimdi de...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0