Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı dizisi hakkında olay itiraf!

Başladığı günden beri izleyicinin gözde dizisi olan Masumlar Apartmanı 2 sezon boyunca yayın hayatına devam etti. Dizide zorlu bir karakteri canlandıran Merve Dizdar'dan biten dizi hakkında çarpıcı itiraflar geldi.

Psikoloji ve dram türüyle yayın hayatına başlayan ve ilk yayınlandığı günden beri izleyici tarafından yoğun ilgiyle takip edilen Masumlar Apartmanı, 2 sezon boyunca ekranlarda izleyici ile buluştu. Canlandırılan her karakterin büyük ilgi gördüğü dizide Gülben karakteriyle yıldızı parlayan Merve Dizdar ise dizi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Merve Dizdar

Merve Dizdar

DİZİ ÇEKİLDİĞİ HER BÖLÜM AĞLADI

47. Altın Kelebek'te En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar, bir dergiye verdiği röportajda dizinin çekildiği her bölümde ağladığını ifade etmişti. Canlandırdığı karakter hakkında yorum yapan Dizdar, bu karakter nedeniyle uzun bir süre depresyona girdiğini söyledi.

Merve Dizdar

Merve Dizdar

KARANLIKTA OTURUYORUM

Ünlü oyuncu; ''Beş gün set vardı, her günü travma, her gün ağlıyordum. Ben her sabah perdelerimi açarak güne başlarım normalde. Çekimler sürerken fark ettim ki, perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum. O derece etkiliyor beni rol. Kendimi ne kadar korusam da bir depresyona sürüklüyor. Buna rağmen Masumlar başıma gelmiş en güzel şeylerden biri'' ifadelerinde bulundu.

Masumlar apartmanı Gülben

Masumlar apartmanı Gülben

"İŞİM BİTTİKTEN SONRA OYNADIĞIM KARAKTERİ BIRAKMIYORUM"

Empati hakkındaki görüşlerini şu şekilde ifade eden Dizdar: ''Bence empati bir oyuncunun en önemli silahı. Bu bende fazla var ve zor bir şey. İnsanı daha iyi anlamayı sağlıyor ki, bizim işimiz de insanı anlamak. İşim bittikten sonra oynadığım karakteri bırakamadığım için belki de Gülben bu kadar farklı ve üzerine hâlâ konuşabildiğimiz bir karakter olmuştur.'' yanıtını verdi.

Marve Dizdar Masumlar Apartmanı Gülben karakteri

Marve Dizdar Masumlar Apartmanı Gülben karakteri

"BEN PARASIZLIK GÖRDÜM"

Başarılı oyuncu kendisine gelen kötü yorumlar içinde şu sözlere değindi; "Ün seni böyle yaptı diyorlar ama hayır, ün beni bir şey yapmadı. Yapamaz da, çünkü ün benim yol göstericim değil. Ben ünlü olmasaydım da mesleğimi yapardım. Ün mü yani insanları şımartan? En azından benim için bu geçerli değil. Ben tiyatrocuyum. Tiyatro disiplini aldım, ailemden de böyle eğitim aldım, böyle büyüdüm. Benim şımarmam çok zor. Beni parasızlık da etkilemez, ben parasızlık gördüm. O yüzden bana her şeyi desinler ama bunu demesinler. Ben işçi çocuğuyum, beni böyle yıldıramazlar!''

Merve Dizdar

Merve Dizdar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan Sofuoğlu'nun üç yaşındaki oğlundan 'Drone Show'

Demet Akalın tacize uğradığı anları görüntüledi! Sert ifadelerde bulunan şarkıcı...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın tacize uğradığı anları görüntüledi! Sert ifadelerde bulunan şarkıcı...
Adele'den korkutan açıklamalar: "Çok ağrı çekiyorum, zor yürüyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Adele'den korkutan açıklamalar: "Çok ağrı çekiyorum, zor yürüyorum"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Bilal 1 yıl önce

tsk hakkında kimyasal silah kullanıldı diyenleri sahnede alkışlayarak nasıl desteklediğini unutmadık, unutmayacağız.

alperen 1 yıl önce

her bölüm için 40 bin alırken sevinçten ağladınmı