Afra Saraçoğlu'nun o görüntüleri çok konuşuldu!

Son dönemlerde Yalı Çapkını filmiyle gözler önünde olan Afra Saraçoğlu'nun bornozuyla sete gelmesi ortalığı karıştırdı. Ünlü ismin yanında bulunduğu görevliler ile soru sormak için bulunan muhabirler arasında gergin anlar yaşandı.

Afra Saraçoğlu, uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Mert Yazıcıoğlu'yla geçtiğimiz günlerde 4 yıllık ilişkisini sonlandırdı. Kendi özel karavanında hazırlanan ve bornozla dışarı çıkan Saraçoğlu'nu görüntülemek isteyen gazeteciler ile güvenlik arasında gergin anlar yaşandı.

 Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

BORNOZLU HALİYLE GERGİN ANLAR YAŞANDI

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ve "Yalı Çapkını" dizisiyle göz önünde olan Afra Saraçoğlu, Harbiye'deki setine giderken kameralara yakalandı. Oyuncu özel karavanında hazırlığını gerçekleştirdikten sonra bornozuyla görüntülenmesi gergin anlara sebep oldu. Kendisine eşlik eden görevliler oyuncunun görüntüsünün alınmasını engellemek isteyince gazeteciler ile aralarında gergin anlar yaşandı.

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu bornozlu hali

Afra Saraçoğlu bornozlu hali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan Sofuoğlu'nun üç yaşındaki oğlundan 'Drone Show'

Deniz Akkaya araç kiralarken milyon dolarlık oluyordu! Dolandırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Akkaya araç kiralarken milyon dolarlık oluyordu! Dolandırıldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0