Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre mi girdi? "Maneviyatım ağır basıyor!" demişti...

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahneleri bıraktığını duyurmuştu. "Maneviyatım ağır basıyor" diyen Tayfur sosyal medya fotoğraflarının da çoğunu sildi. Bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde nişanlanan ve babası Ferdi Tayfur'u nişanına davet etmemesiyle gündemden düşmeyen Tuğçe Tayfuryaptığı paylaşımla sahneleri bıraktığını duyurmuştu.

Ferdi Tayfur

Ferdi Tayfur

Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Tuğçe Tayfur, "Sevgili dinleyicilerim, 18 yaşından beri bu işi profesyonel olarak yapıyorum biliyorsunuz ki. Çok anılar biriktirdim. Çok şey öğrendim. Yeri geldi eğlendim güldüm yeri geldi ağladım yeri geldi büyük kazıklar yedim yeri geldi haksızlığa uğradım, magazin dediğimiz şey belki de bu tarz işlerin en büyük bedellerinden biri... Ama bu süreçte istediğim her şeyi başardım. En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söyledim. Ama ben artık sahne almak istemiyorum" dedi.

Tuğçe Tayfur

Tuğçe Tayfur

"BAŞKA BİR YOLCULUKTA KARŞILAŞIRIZ"

Tuğçe Tayfur açıklaması

Tuğçe Tayfur açıklaması

Bu kararı bir süre önce aldığını söyleyen Tayfur, sözlerine şöyle devam etti: "Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı. Birkaç zamandır sözünü verdiğim sahneleri bitirmeyi bekliyordum bu açıklama için. Bundan sonra neler yaparım benim için de sürpriz olacak. Bu zamana kadar benimle birlikte şarkıları göz göze kalp kalbe söyleyen tüm dinleyicilerime sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum ve anlayışınızı bekliyorum. Başka bir yolculukta karşılaşırız elbet... Not: kararımı dostlarımla tabii ki paylaştım ama annemle istişare etmek yetti bana açıkçası."

"ANNEMİN HAYATI BANA DAHA CAZİP GELİYOR"

Tayfur, 'Sahneleri bırakmasını nişanlısı istedi' iddialarına da telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında yanıt verdi:

"Hiç kimsenin isteklerine göre kararlar vermiyorum. Kendi vermiş olduğum bir karar. Annemle istişare ettik. Çok uzun süredir de düşünüyordum ama söz verdiğim sahnelerim vardı. Onların bitmesini bekliyordum. Yılbaşıyla birlikte de bitti sahneler. Ocak ayı ile birlikte gelen teklifleri geri çevirmeye başladım. Biliyorsunuz annem ben çok küçük yaşlardayken maneviyetı ile ön planda olmaya başladı. Ergenlik dönemimle birlikte onun değişimini fark ettim. Her zaman onun hayatı cazip geliyordu bana açıkcası. Sanırım artık maneviyatım çok ağır basıyor. Şarkı söylemeyi çok seviyorum o ayrı bir şey ama o içkili ortamları artık kaldıramıyorum. Herkesin kendi yaşam şekli, tarzı kötü bir şey yoktur illaki ama bu zamana kadar da sonuçta o işten ekmek kazandım bir şey söyleyemem... Atıyorum bir şampanya gönderilmesi beni rahatsız ediyor artık. Bizim camiamızda bir katakulli var, ben artık kaldıramıyorum. Bu saatten sonra ne yapacağım bana da sürpriz olacak. Ben camia ile ilgili her şeyi komple kapatmak istiyorum. Çalışmaya alışmış bir insan olarak çalışırım mutlaka ama daha uygun, kafama daha yatan işler yaparak sanırım..."

TUĞÇE TAYFUR TEK KALEMDE HER ŞEYİ SİLDİ!

Bu sektörde yıllarca yaşadıkları zorluklardan bahseden Tayfur, "Maneviyatım ağır basıyor, şampanya gönderilmesi bana ağır geliyor" demişti.

Sahneyi bırakan Tuğçe Tayfur sosyal medyadan dekolteli pozlarını da kaldırdı. Necla Nazır ile Ferdi Tayfur'un şarkıcı kızları Tuğçe Tayfur üçüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Evlilik yolunda ilk adımı atan Tuğçe Tayfur, sevgilisi Burak Kalfa ile nişanlanmıştı. 15 gün sonra nişan atan Tayfur sonra sevgisiyle yeniden barışmıştı. Ancak bu barışma da uzun sürmedi ve Tuğçe Tayfur Burak Kalfa ile ayrıldıklarını duyurdu.

Tuğçe Tayfur yaptığı paylaşımda ilişkilerinin bittiğini şu sözlerle duyurdu:

"Burak Bey artık free" (özgür)

Burak

Burak

Parmağındaki yüzüğün de olmadığını göstererek subliminal bir fotoğrafla özgürlüğünü duyurmuş... Ben hiç kartlar kapalı oynamadım. O yüzden onun bu 'özgür' paylaşımına katıldığımı söyleyeyim. Allah yolunu iyi insanlarla karşılaştırsın ve çok mutlu ol!"

TUĞÇE TAYFUR'DAN SAHNELERİ BIRAKMA KARARINA YENİ AÇIKLAMA!

Sosyal medya hesabından açık fotoğraflarını da kaldıran Tuğçe Tayfur, maneviyata yöneldi. Sabah'ta yer alan habere göre; "2 yıldır aklımda vardı ama cesaret edemiyordum. 2 yılın sonunda, sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat. İyi ki böyle bir karar aldım." diyen Tayfur, konuşmasında şunları söyledi:

TUĞÇE TAYFUR

TUĞÇE TAYFUR

"Bu camia bana uygun değil. Hani derler ya benim fıtratıma uymuyor diye. Aynen öyle, camianın ortamı, sahne hayatı benim fıtratıma uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı. Mutlu değildim bu camiada. Annemle de uzun süre istişare ettim. Babam da sahneleri bıraktığım için mutlu oldu. O da sahne hayatında olmamı istemiyordu."

Tuğçe Tayfur ayrıca "Anneniz Necla Nazır oyunculuğu bırakıp kapanmıştı. Siz de düşünüyor musunuz?" sorusuna da şu yanıtı verdi:-

"Allah ne nasip ederse o olur. Ben çok inançlı bir insanım. Bu konuda hayır cevabını vermeyeceğim. Kutsal topraklara gitmeyi çok istiyorum. Allah nasip eder inşallah."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yürekleri sızlatan bir kayıp bulma anı! 5 gündür kayıp olan Emine Teyze...

Pınar Altuğ'dan kızı Su Atacan'a övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'dan kızı Su Atacan'a övgü dolu sözler!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 18

vanlı 1 yıl önce

çok iyi düşünmüşsünüz hayatında islam yoluyla sana başarılar önemli olan ahirettir çünkü orda sonsuz olacaz darısı diğer sanatçıların başına

farketmez 1 yıl önce

Şanı, şöhreti bırakmak kolay iş değil! Helal olsun, Allah yardımcın olsun...

Ağabey 1 yıl önce

En güzel kararı vermişsin BABA'mın kızı , mübarek olsun.

Toplam 10 beğeni

ertan 1 yıl önce

aferinnnnnnn yol güzel olur inşallah

Toplam 10 beğeni

İsminiz 1 yıl önce

Allah yardımcın olsun yeni hayatında.

Toplam 26 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun