Pınar Altuğ'dan kızı Su Atacan'a övgü dolu sözler!

47 yaşındaki Pınar Altuğ'un, meslektaşı Yağmur Atacan ile evliliğinden olan kızı Su 13 yaşına bastı. bir programa katılan Pınar Altuğ kızına birbirinden güzel övgüler yağdırdı.

Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan ve uzun zamandır ekranda olmayan Pınar Altuğ, 13 yaşındaki kızı Su Atacan'a övgüler yağdırdı. Pınar Altuğ katıldığı bir programda çok özel açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve takipçilerinin yaptığı yorumlara verdiği cevaplarla gündeme gelen Pınar Altuğ, katıldığı bir programda bu konu hakkında konuştu. Kendisine gelen kötü yorumlara sessiz kalmadığını söyleyen Pınar Altuğ şöyle konuştu:

"İnsanlar mutsuz ve birinin mutlu olmasına tahammül edemiyorlar. İçindeki hırsı dışa vuruyor. Seni çok beğeniyor, aile yaşantını beğeniyor, hayatını çok beğeniyor. O öyle bir şeye sahip değil! Sana 'Çok güzelsiniz' dese, 'ne kadar tatlı ailesiniz' dese içi soğumayacak. Ne kadar üzülürsen, içi soğuyor. Ben kimseyi eğitmek ve mutlu etmekle mükellef değilim, bir yere kadar müsamaha gösterebilirim. 'Bu kadar insanın içinde bana cevap veremez' diye düşünüyor, ben de cevap verebiliyorum; armut toplamıyorum! Bak ben bunu söyledim diye de eşe dosta gösteriyor, sonra ters köşe olunca yerin dibine geçiyor aslında! Bir kısmı geçiyor. İnsan küfür yemek için niye zorlar şartları?"

Aynı programda kızı Su Atacan ile de soru yöneltilen Pınar Altuğ 13 yaşındaki kızına övgüler yağdırdı. Pınar Altuğ, kızı Su için, "Su tatlı bir genç kız oldu. Çok şaşırtıyor, çok duygulandırıyor. 'Nasıl bir kız yetiştirmek istiyorsun?' deseydin, bu olurdu. Eklemek ya da çıkarmak istediğim bir şeyi yok. Gurur duyacağım bir kızım var" açıklamasını yaptı.

 

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre mi girdi? "Maneviyatım ağır basıyor!" demişti...

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre mi girdi? "Maneviyatım ağır basıyor!" demişti...
Can Yaman yaptığı yardımla yaranamadı! Eleştiri yağmuruna tutuldu

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman yaptığı yardımla yaranamadı! Eleştiri yağmuruna tutuldu

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0