Can Yaman yaptığı yardımla yaranamadı! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Ünlü oyuncu Can Yaman, çok konuşulacak bir harekete imza attı. Sosyal medya gündeminden düşmeyen Yaman, bir süredir kendi adını taşıyan parfümlerini satışa sunmuştu. Ünlü oyuncu, elde ettiği gelirin tamamını İtalya'daki hasta çocuklara bağışladı. Ünlü oyuncu bazı kullanıcıların eleştirilerine maruz kaldı.

Daha önce 'Erkenci Kuş, 'Bay Yanlış', 'Dolunay' gibi projelerde yer alan Yaman, şimdilerde İtalyan dizisi Viola'da başrol oynuyor. Oyunculuk serüveninde uluslararası bir başarı yakalayan Can Yaman, takdir edilecek bir hareketle gündeme geldi.

Can Yamandan anlamı hareket

Can Yamandan anlamı hareket

Can Yaman Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERCan Yaman Kıvanç Tatlıtuğ'un liderliğini elinden kaptı! En ünlü isim o seçildi

REKLAM GELİRİNİN TÜMÜNÜ ÇOCUKLAR İÇİN BAĞIŞLADI

Ünlü oyuncu, kendi adını taşıyan parfümlerinin satışından elde ettiği 90 bin Euro'yu İtalya'daki çocuk hastanesine bağışladı. Hasta ve Ukraynalı minikler için de kendi cebinden 150 bin Euro daha verdi.

Can Yaman

Can Yaman

BAZI KULLANICILAR ELEŞTİRDİ

Can Yaman’ın İtalya'ya yaptığı bağışların sosyal medyadan yayılması üzerine çok sayıda kullanıcı oyuncuya tepki gösterdi. Yaman'a, "Türkiye'de hasta çocuk yok tabii", "Yardım ettiğin ülkenin çocukları, Türk çocuklarından çok daha iyi durumdadır” yorumları yapıldı.

Can Yaman, geçtiğimiz yıl en ünlü isim olarak listenin başında yer almıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Siparişini teslim ettikten sonra piyanonun başına geçen kurye... Kimse bu kadarını beklemiyordu

Ceylan'ın ailesine şoke eden müdahale! Polisi arayıp...

İLİŞKİLİ HABER

Ceylan'ın ailesine şoke eden müdahale! Polisi arayıp...
Pınar Altuğ'dan kızı Su Atacan'a övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'dan kızı Su Atacan'a övgü dolu sözler!

BİR YORUM YAPIN 4

kasım ocak 1 yıl önce

Tebrikler, bir kısmını da Türkiye'deki çocuklara bağışlayabilir.

neva 1 yıl önce

Eleştirilerin haklılık payı yok değil, tamam çocuk çocuktur ama bu ülkenin de çocuklarının durumu fena biraz da kendi ülkesine yardım edebilirdi, ya saklı yapacaksın yardımı ya da duyuracaksan eleştiriyi göze alacaksın

Misafir 1 yıl önce

Bizim sanatçılarda milliyetçilik duygusu hiç gelişmemiş ne yazık ki. Parayı Türkiye'de kazananların da, yurt dışında kazananların da kendi ülkelerine hiç faydaları yok denese? Haram olsun..

kibariye 1 yıl önce

italyadaki cocuklar kurumu icin mi? ne alaka lan italya?! tmm cocuk cocuktur, tüm cocuklar melek ama sen önce kapinin önündeki cocuklara bak. kesin bu denyo bir italyan bayan pesinde ona hava atiyor aklinca. tam cakal ya