Acun Ilıcalı bu kez ne yapsa olmadı! Tuzak dizisi ekranlara veda ediyor

Tv8'de ekranlara gelen ve reytingleri düşük gelen Tuzak dizisi ne yapsalar tutmadı. Acun Ilıcalı dizinin ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Akın Akınözü ve Bensu Soral'lı Tuzak dizisinin planlanan final tarihi merak konusuydu.

Ekran macerasında tv8’de çarşamba günü başlayan dizi son olarak perşembe günleri yayınlanmaya başlanmıştı. Başta yayından kaldırılması planlanan dizi için devam kararı alınmıştı.

Tuzak için planlanan final tarihi de ortaya çıktı. Aytaç Çiçek’in yönettiği yönettiği dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 26. bölümde ekrana veda etmesi planlanıyor.

 

Dizi Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Naz Göktan, İlayda Çevik gibi ülkemizin önde gelen oyuncularını buluşturmuştu.

Şeyla Halis'in son hali görenleri şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyla Halis'in son hali görenleri şaşkına çevirdi!
Mustafa Uslu ile Yiğit Güralp arasında künye krizi! Uslu Ayla filmi için 100 bin lira...

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Uslu ile Yiğit Güralp arasında künye krizi! Uslu Ayla filmi için 100 bin lira...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0