Nusret Gökçe başarısının sırrını ilk kez anlattı: 500 dolar borçla yola çıktım!

Salt Bae haraketiyle tüm dünyada büyük bir şöhretin kapılarını aralayan Nusret Gökçe, Inbusiness dergisinin yeni sayısında çarpıcı açıklamalara imza attı. Yurt içi ve yurt dışındaki başarılarının sırrını anlatan Nusret, "Beni başarı motive eder, başarı da eşittir para" dedi.

7 ülkede 32 restorana sahip olan Nusret Gökçe, sosyal medya hesabında 50 milyonu aşan takipçisi ve sunduğu lezzetlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Yoksul bir ailede doğup büyüyen ve sıfırdan bir lezzet zinciri inşa eden Nusret, yalnızca Türkiye değil dünyada da yoğun ilgi görüyor. Inbusiness dergisinin yeni sayısına kapak olan Nusret, başarı sırrı ve hakkında bilinmeyen detayları ilk kez anlattı. 

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

"BAŞARI EŞİTTİR PARA"

Başarısındaki anahtar kelimenin 'azim' olduğuna dikkat çeken Nusret, dergiye verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Amerika'dan 9 kez vize alamadım ama vazgeçmedim. Odaklandığım hedeften geri dönmem. Şu an Amerika'da 8 restoranım var. 2007'de maaşım bin 800 lirayken 500 dolar borç para ve bir sırt çantasıyla, sıfır İngilizce, sıfır İspanyolca ile Arjantin'e gittim. Beraber çalıştığım 4 bin kişi var. Sürekli seyahat ettiğim 5 kişi ise masörüm, yardımcım ve sosyal medya ekibim... Beni başarı motive eder, başarı da eşittir para." 

Nusret Inbusiness dergisi

Nusret Inbusiness dergisi

Başarılı meslek hayatıyla adından söz ettiren Nusret için yakında Disney Plus'ta yayımlanmak üzere belgesel yapılacağı iddia ediliyor. 

Nusret

Nusret

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kenan Sofuoğlu'nun üç yaşındaki oğlundan 'Drone Show'

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu'na büyük şok! Kaçakçılık uyuşturucu yetmedi şimdi de...

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu'na büyük şok! Kaçakçılık uyuşturucu yetmedi şimdi de...
Kraliyette dahi elti savaşları bitmiyor! Meghan'dan Kate'e: Bebek beyinlisin

İLİŞKİLİ HABER

Kraliyette dahi elti savaşları bitmiyor! Meghan'dan Kate'e: Bebek beyinlisin
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

AHMET ATEŞ 1 yıl önce

Nusret denen kişiden hiç hoşlanmıyorum. Adam bana çok itici geliyor.

Yağız gökay 1 yıl önce

alkış,helal olsun,yolun açık olsun,sen boşver çekemeyenleri

vatandaş 1 yıl önce

Nusret'in kesinlikle sinama sektörüne de el atması lazım.Kesinlikle başarılı olacağını düşünüyorum.Adamın tipi müsait başarılı olmaya.

Engineer 1 yıl önce

Maaşı iyiymiş. O sene ben Şantiye şefi Mühendis olarak 2000TL alıyordum. Başarısızlık başarıyı getirir. Ortalama başarı ise öldürmez kanaat ettirir.