Kraliyette dahi elti savaşları bitmiyor! Meghan'dan Kate'e: Bebek beyinlisin

2018 yılında Prens Harry ile evlenen Meghan Markle, düğün hazırlıkları esnasında eltisi Kate Middleton ile büyük bir kavgaya tutuşmuştu. Herkes olayın iç yüzünü merak ederken Prens Harry yayımladığı kitabında 'ağlayan' gelinin kim olduğunu açıkladı.

Her gün farklı bir olayla gündemi sallayan İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri, özellikle Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından birbirlerine karşı biriktirdikleri öfkelerini gün yüzüne çıkarmaya başladı. Son olarak asi Prens Harry'nin kraliyet sırlarını anlattığı otobiyografik kitabı "Spare" ile bugüne dek konuşulmayan birçok olayın iç yüzüne ışık tutuluyor. 

Prens Harry

Prens Harry

2018 yılında Harry ile Meghan'ın düğünü öncesi hazırlıklar sırasında İngiliz kraliyet ailesinin iki gelini arasında çıkan tartışma da bu kitapla beraber yeniden gündeme geldi. Prens William'ın karısı Kate Middleton ve resmen Prens Harry'nin karısı olmaya hazırlanan Meghan Markle arasında çıkan 'nedime' tartışmasını kaleme alan Prens Harry, Kate Middleton'ı sert bir dille eleştirdi. 

Kate Middleton ve Meghan Markle

Kate Middleton ve Meghan Markle

Tüm dünyanın heyecanla beklediği düğün öncesi Kate Middleton, kızı Charlotte'un da aralarında bulunduğu nedimelerin çorap giymesi taraftarıydı. Ancak Meghan Markle bunu istemedi ve hatta Kraliçe II. Elizabeth'in gözbebeği olan Charlotte'ı nedime olmak için fazla 'tombul' buldu. Bunun üzerine çılgına dönen Kate Middleton ağladı. Fakat Markle, Oprah Winfrey'e verdiği röportajda tam tersine ağlayan kişinin kendisi olduğunu ifade etti. 

İngiliz Kraliyet Ailesi gelinleri

İngiliz Kraliyet Ailesi gelinleri

"BEBEK BEYİNLİ OLMALISIN"

"Hangi gelin ağladı?" sorusu uzun bir süre İngiliz basınını meşgul ederken Prens Harry, kitabında asıl suçlunun kim olduğunu açıkladı. Harry'nin kitabında yazdığına göre Meghan Markle, o sırada henüz bir ay önce en küçük oğlu Louis'i kucağına alan Kate'e "Hormonların yüzünden bebek beyinli olmalısın" sözlerini sarf etti. Bunun üzerine sinirlenen Kate ise Meghan'a bu yorumu yapabilecek kadar yakın olmadıklarını söyledi. Bu sözler de Meghan'ı gücendirdi. 

Meghan Markle

Meghan Markle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ATV'den dev drama hikayesi! 'Ateş Kuşları'nın ilk tanıtım fragmanı yayınladı

Gamze Özçelik'ten yüzleri güldüren paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten yüzleri güldüren paylaşım!
Nusret Gökçe başarısının sırrını ilk kez anlattı: 500 dolar borçla yola çıktım!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe başarısının sırrını ilk kez anlattı: 500 dolar borçla yola çıktım!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kul insan 1 yıl önce

Kraliyet ailesi paparazileri ile dünyayı uyutan Anglosaksonlar'ın sonu çok feci olacak inşaAllah . Mazlumların ahını alanlardan çıkar ahları aheste aheste.

vatandaş 1 yıl önce

bunların hepsi iblis