İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak isyan etti! Hadise 20 bin TL fazladan...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak aldığı haberle şoke oldu. Şubat ayında şarkı çıkarmaya hazırlanan Çıtak, almak için uğraştığı şarkıya Hadise'nin 20 bin TL daha fazla vermesi sonucu alamadı. Şarkısından olan ünlü isim sosyal medya hesabından isyan etti.

Babası İbrahim Tatlıses'in programında seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan Dilan Çıtak büyük bir şok yaşadı. Şarkı hazırlığı içinde olduğunu ve şubatta şarkı çıkaracağının sinyalini her defasında sosyal medya hesabından duyuran Çıtak aldığı haberle yıkıldı. 

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

İbrahim Tatlıses'in kızı son anda şarkıyı kaybetti. 20 bin TL yüzünden beğendiği parçayı Hadise'ye kaptıran Dilan Çıtak bu duruma kızdı. Çıtak, sosyal medyadan isyanını şu sözlerle dile getirdi.

"Şubat ayında çıkarmak için hazırladığımız parça son dakika 20 bin TL fark ile Hadise'ye verildi. Yönetimi beceremeyen bir aracı sebebi ile. Her şarkıcıya ayrı fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk maalesef. Olsun en azından taş gibi ses okuyacak biz de son ses dinleyeceğiz"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı programında şok gelişme! Sinan Sardoğan çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı

Hollywood yıldızı Sylvester Stallone yıllar sonra itiraf etti! "Pişmanım"

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Sylvester Stallone yıllar sonra itiraf etti! "Pişmanım"
Cansel Elçin bornozuyla kayak şov yaptı! Kartalkaya'da...

İLİŞKİLİ HABER

Cansel Elçin bornozuyla kayak şov yaptı! Kartalkaya'da...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Yalnız 1 yıl önce

İsyan etme boşuna kızım bu devranda epey kıralcılık yaptınız bundan sonra düşeceksiniz ki alttaki insanları görün çok tepeden baktınız vesselam

Toplam 1 beğeni

Tepki 1 yıl önce

Taş gibi ses..!?Hani nerde..?