Afra Saraçoğlu'ndan göndermeli derbi paylaşımı! "Bari sen güldürseydin"

Fenomen dizi Yalı Çapkınının Seyran'ı Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden sonra yaptığı göndermeli paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe taraftarlığıyla bilinen Yalı Çapkınının başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu gerek dizideki karakteriyle gerekse özel hayatıyla son zamanların en çok konuşulan isimlerinden. Dizideki başarısıyla adından sık sık bahsettiren başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile olan dört senelik ilişkisini bitirmişti. Ayrılığın ardından sık sık gündeme gelen oyuncu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından yaptığı imalı paylaşımla tekrar gündeme geldi.

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Afra SaraçoğluİLİŞKİLİ HABERAfra Saraçoğlu'nun kazancı ortaya çıktı! Bölüm başı servet kazanıyor

"BARİ SEN GÜLDÜRSEYDİN"

Koyu Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen başarılı oyuncu, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni sezon formalarının tanıtımı için mankenlik yapmıştı. Sarı - lacivertli taraftarlardan büyük ilgi gören o anlara beğeni yağmıştı. Derbi sonrasında büyük bir üzüntü yaşayan oyuncu sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yi etiketleyerek yaptığı "Bari sen yüzümüzü güldürseydin." paylaşımıyla gündem oldu. Saraçoğlu'nun paylaşımıyla, geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırdığı Mert Yazıcıoğlu'ya gönderme yaptığı iddiasını akıllara getirdi.

Afra Saraçoğlu Fenerbahçe paylaşımı

Afra Saraçoğlu Fenerbahçe paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kenan İmirzalıoğlu ısrarlı soruların karşısında gerildi! "Şekerim düşünce..."

Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi: "Bir lira bile kazanmadım"

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi: "Bir lira bile kazanmadım"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0