Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi: "Bir lira bile kazanmadım"

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık hakkında çıkan "youtube'da yayımladığı programdan ve coverlardan sonra zengin oldu" iddialarına yanıt verdi.

Yaptığı şarkı coverları ve youtube üzerinden yayımladığı müzik programı ile bilinen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Geçtiğimiz günlerde evinin merdivenlerinden düşerek omurgasını kıran ve 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcıdan youtube üzerinden yayımlandığı programdan para kazandığına dair söylentilere cevap geldi.

Zeynep Bastık omurgasını kırmıştı! 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı kötü haberi verdi...İLİŞKİLİ HABERZeynep Bastık omurgasını kırmıştı! 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı kötü haberi verdi...

"BİR LİRA BİLE KAZANMADIM..."

Zeynep Bastık hakkında çıkan iddialardaki gibi youtube üzerinden yayımlanan programından ve coverlarını yaptığı şarkılardan para kazanmadığını söyledi. İddiaları yalanlayan şarkıcı "Cover şarkılara yer verdiğim için YouTube’un ödediği para şarkıların hak sahiplerine gidiyor. Ben bir tek konserlerden kazanıyorum" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cansel Elçin bornozuyla kayak şov yaptı! Kartalkaya'da...

Afra Saraçoğlu'ndan göndermeli derbi paylaşımı! "Bari sen güldürseydin"

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu'ndan göndermeli derbi paylaşımı! "Bari sen güldürseydin"
Şarkıcı Mehtap Yılmaz'dan zehir zemberek sözler! O iki isme demediğini bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Mehtap Yılmaz'dan zehir zemberek sözler! O iki isme demediğini bırakmadı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0