Şarkıcı Mehtap Yılmaz'dan zehir zemberek sözler! O iki isme demediğini bırakmadı

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Lerzan Mutlu'yu yerden yere vurdu. Yılmaz'ın "Lerzan Mutlu tam bir yılan. Bir yerde karşılaşmayalım, toslarım." sözleri gündem oldu.

2007 yılında Armağan Çağlayan'ın jüri üyeliğini yaptığı Popstar Alaturka yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Şarkıcı, playback şarkı söyleyen meslektaşlarını eleştirdi. Daha önce kendisi hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Lerzan Mutlu için de sesinin çok kötü olduğunu ve buna rağmen sahne almasını sindiremediğini söyledi. Yılmaz, "Bazı sesleri makinalar bile düzeltemez." dedi.

Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

"LERZAN MUTLU BİR YILAN"

Mutlu'nun sunuculara attığı "Konservatuvarlı birine bunu söylemek... Öp onu benim için" mesajını duyunca küplere binen Yılmaz, "O bir yılan. Lerzan Mutlu beni sakın öpmesin. Öperse ölürüm herhalde. Uyuyan prenses olsam ve biri beni öpünce hayata dönecek olsam o kişinin Lerzan olduğunu duyduğumda öpmesin derim. O kendisi çok iyi biliyor. O mevzuyu çok iyi biliyor. Aramız çok iyiyken kalbimin nasıl kırıldığını çok iyi biliyor. Yüz yüze geldiğimizde söyleyecek şeylerim var. 10-12 sene önce sahne yaptığım yerdeki bir kadını programına konuk edip bana sallattırdı. Öyle bir şey de yoktu. Bana kralının eli kalkmaz. Ben orada sadece Lerzan Mutlu'yu tanır, bilirim. Ben seni iyi bir insan zannederdim. Ben senin aileni tanıyorum. Ben seni tanıyorsam benim yanımda birinin senin hakkında konuşmasına müsaade etmem." şeklinde konuştu.

Mehtap Yılmaz Lerzan Mutluyu yerden yere vurdu

Mehtap Yılmaz Lerzan Mutluyu yerden yere vurdu

Armağan Çağlayan kanser sürecini gözyaşları içinde anlatmıştı! Çağlayan hastaneden taburcu olduİLİŞKİLİ HABERArmağan Çağlayan kanser sürecini gözyaşları içinde anlatmıştı! Çağlayan hastaneden taburcu oldu

"BİR YERDE KARŞILAŞIRSAK TOSLARIM"

Yılmaz'ın sözlerinden Armağan Çağlayan da nasibini aldı. Çağlayan'ın Mutlu'yu konuk ettiği ve kendisi hakkında konuşturduğunu söyleyen Yılmaz, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu

"Armağan Çağlayan da konuşturdu. İkisi de aynı kişiyi programına alıp konuşturdu. Benim 15 sene önce yaşadıklarım size reyting getirmez. Sizin kanalınız bile yok. Benim kalbim kırılır ve ben unutmam. Bir yerde karşılaşmayalım, toslarım. İnsana hep dost gibiler. Beni sırtımdan hançerlediler. Konuk olan kadın beni dövdüğünü iddia etti, şizofrenler. Böyle bir durumun olamayacağını herkes bilir. Armağan Çağlayan'ın benim üzerimde ne emeği var? Ben o programda reyting makinasıydım."

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi: "Bir lira bile kazanmadım"

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi: "Bir lira bile kazanmadım"
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! "Bir ayda 3 kez..."

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! "Bir ayda 3 kez..."

BİR YORUM YAPIN 1

Yerli ve Milli 1 yıl önce

Motor savaşları.