Ego dizisinde partner tartışması! Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk tartıştı küfür ederek...

Ego dizisi oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekranlar başına kilitlemeyi hedefliyor. Özel sahneleri ve konusuyla iddialı yapımlar arasında yer alan Ego dizisinde partner tartışması yaşandı. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk arasındaki tartışma küfürle sonlandı.

İzleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi hedefleyen "Ego" dizisinde partner savaşları başladı. Beraber oynadıkları "Çarpışma" dizisinden sonra birbirlerine yakıştırılan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk arasında tartışma yaşandı. Sete geç gelen Melisa Pamuk partneri Alperen Duymaz'ı sinirlendirdi. Tartışmanın ardından Duymaz, konuyla ilgisi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ego film partnerleri Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz

Ego film partnerleri Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz

"KÜFREDEREK SETİ TERK ETTİ"

Yaşanan gerginliğin ardından dizinin çekimleri devam etti. Medyaya yansıyan partner tartışmasından sonra açıklama yapan Alperen Duymaz, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı: "Melisa'nın genel olarak sete geç çıkıp ekibi bekletiyor olmasına anlam vermeye çalışırken bizler, işimizin yoğunluğu sebebiyle o gün ki geç gelişinin sebebini sordum 'ne oldu neden geç kaldın Melisa?' gelen ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavrın ardından sinirlendim ve mesafeli davrandım. Ekibin karşısında mahcup olan Melisa yaklaşık 20 dakika sonra büyük bir sinirle yanıma geldi ve tartışma başladı. Bu tartışmanın sonucunda melisa bana küfrederek seti terk etti." 

Alperen Duymaz

Alperen Duymaz

"CİDDİYETSİZ TAVRI HAZMEDEMEDİM"

"Ben haklarımı korumaya çalıştım ve çalışıyorum. İnsanlar işlerinin gerektirdiği saatlerde işlerinde olurlar, herhangi bir aksaklıkta da açıklama yaparlar. Tüm ekibin hazır bir şekilde Melisa'yı beklemesini ve Melisa'nın hiçbir şey yokmuşçasına pişkince gülerek koyduğu ciddiyetsiz tavrı hazmedemedim. Açıklama yapmak zorunda kalmayabilirdim ama çıkan yanlış ve yalan, gerçeği yansıtmayan bu haberlere bir cevap vermek istedim. Gündeminizi böyle bir şey için meşgul ettiysem özürlerimi iletir saygımı sunarım."

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Siparişini teslim ettikten sonra piyanonun başına geçen kurye... Kimse bu kadarını beklemiyordu

Rapçi Uzi'ye spotify'dan şok! Tek kalemde sildi

İLİŞKİLİ HABER

Rapçi Uzi'ye spotify'dan şok! Tek kalemde sildi
Aleyna Tilki hakkında şoke eden iddia! Ses tellerini mi kaybetti?

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki hakkında şoke eden iddia! Ses tellerini mi kaybetti?
Gibi dizisi ne zaman başlayacak? Diziden müjdeli haber geldi! 4. sezonu Feyyaz Yiğit duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Gibi dizisi ne zaman başlayacak? Diziden müjdeli haber geldi! 4. sezonu Feyyaz Yiğit duyurdu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0