Gibi dizisi ne zaman başlayacak? Diziden müjdeli haber geldi! 4. sezonu Feyyaz Yiğit duyurdu

1. bölümün yayınlanmasıyla birlikte rağbet gören ve merakla yeni sezonunun gelmesi beklenen Gibi dizisinin müjdeli haberini Feyyaz Yiğit duyurdu. 4. sezon çekimlerinden görüntü paylaşan oyuncu takipçilerini heyecanlandırdı.

Exxen'de yayınlanan komedi türündeki internet dizisi olan Gibi, ilk bölümünden beri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer alıyor. İlk üç sezonu ile büyük ilgi gören dizi, yeni sezon çekimlerine başladığını oyuncu Feyyaz Yiğit aracılığıyla sosyal medyada paylaştığı fotoğraf karesi ile sevenlerine duyurdu.

4. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI

İnternet dizisi olan ve 2021 yılında yayınlanan Gibi dizisi ilk bölümüyle yoğun ilgi görmüştü. İzleyici kitlesi tarafından diğer sezonların da gelmesi merakla beklenen diziden müjdeli haber geldi. Dizi, 4. sezon bölümlerini çekemeye başladığını duyurdu. Dizi oyuncularından olan Feyyaz Yiğit, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa "Gibi 4. sezon çekimleri, paltolu, ceketli ve gocuklu seçenekleriyle başlamıştır." notunu düştü. Filmin sıkı takipçileri ise bu habere oldukça memnun oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Siparişini teslim ettikten sonra piyanonun başına geçen kurye... Kimse bu kadarını beklemiyordu

Ego dizisinde partner tartışması! Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk tartıştı küfür ederek...

İLİŞKİLİ HABER

Ego dizisinde partner tartışması! Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk tartıştı küfür ederek...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0