Ata Demirer'den 'Avrupa Yakası' itirafı yıllar sonra geldi

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, önceki akşam 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Demirer, bir döneme damgasını vuran dizi Avrupa Yakası ile ilgili samimi itirafta bulundu. "Gülse'ye mail attım, birkaç ay sonra geri döndü.' diyen Demirer, müzisyenlikten komedyenliğe geçiş hikayesini de anlattı.

Ünlü komedyen, oyuncu ve aynı zamanda müzisyen olan Ata Demirer'in yeni projesi Bursa Bülbülü'nün Disney Plus'ta izleyiciyle buluşmasına saatler kaldı. Demirer, önceki akşam Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. 15-16 yaşlarında müzisyenliğe başladığını söyleyen Demirer, 13 Ocak'ta yayınlanacak olan Bursa Bülbülü filminin çıkış hikayesinin nereden geldiğini anlattı. Bu projesinde kendi hayatını konu alan Demirer, aynı zamanda müzisyenlikten komedyenliğe geçiş dönemine dair de samimi itiraflarda bulundu.

Ata Demirer

Ata Demirer

Ata DemirerİLİŞKİLİ HABERAta Demirer'in Bursa Bülbülü filminin yayın tarihi açıklandı!

ATA DEMİRER'İN KOMEDYENLİK HİKAYESİ

Müzisyenlikten bir süre sonra komedyenliğe merak sardığını dile getiren Demirer, "Üç sene sonra komedyenlik hissi geldi. Hikâyeler biriktirmiştim. Arkadaşlarım sahne alıyordu Bakırköy'de. Onlar da 'bizden önce okulda anlattıklarını 5 - 10 dakika anlat' dediler. Güldürdüm seyircileri. 'Benim bu işi yapmam lazım' dedim. 1998'de Leman Kültür'e kabul edildim. Cem Yılmaz tabi yeni çıkmış, Leman Kültür'ün önüne insanları yığılmıştı, stand-up yapmak için. 23 Şubat 1998 gecesiydi. 5 - 10 dakikalık fırsat verdiler ama 50 dakika sürdü." dedi.

Ata Demirer Bursa Bülbülü

Ata Demirer Bursa Bülbülü

"GÜLSE'YE MAİL ATTIM, BİRKAÇ AY SONRA 'AVRUPA YAKASI' İÇİN TEKLİF GELDİ"

Bir döneme damgasını vuran 'Avrupa Yakası' hakkında da konuşan Ata Demirer, diziye katılma hikâyesini de şu şekilde anlattı:

"O zamanlar televizyonda Gülse Birsel 'g.a.g'ı yapıyordu, ben de Korsan TV'yi. Birbirimizi izliyormuşuz. Mail attım Gülse'ye. 'Sizi çok beğeniyorum, tebrik ederim' diye. O da teşekkür etti. Aradan 3 - 5 ay geçti Sinan Çetin aradı. "Gülse Birsel bir şey yazdı, seni düşünüyor gel bir konuşalım" dedi. Benim o kibarlığım, jest böyle bir karşılık buldu. 'Avrupa Yakası' hikâyemiz böyle başladı."

Çağla Altunkaya ayakkabıya binlerce lira ödedi! Acun Ilıcalı çifter çifter aldı

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Altunkaya ayakkabıya binlerce lira ödedi! Acun Ilıcalı çifter çifter aldı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0