Çağla Altunkaya ayakkabıya binlerce lira ödedi! Acun Ilıcalı çifter çifter aldı

Bir süredir Acun Ilıcalı ile ismi anılan Çağla Ayça Altunkaya, Akmerkez'de yeni açılan İkonik Store'dan sınırlı sayıda üretilen "Air Dior" ayakkabıları satın aldı. İki çift ayakkabı için paraya kıyan Altunkaya'nın bu harcaması "Acun da var ki kadın alıyor" şeklinde yorumlandı.

"Var mısın Yok Musun", "Yetenek Sizsiniz", "MasterChef Türkiye", "O Ses Türkiye" ve "Survivor" gibi birbirinden iddialı yapımları izleyenlerle buluşturan Acun Ilıcalı, yıllardır Türkiye'nin en beğenilen isimleri arasında yer alıyor. Meslek hayatındaki başarısı kadar özel yaşantısıyla da sık sık gündeme gelen Ilıcalı, yakın zamanda Çağla Ayça Altunkaya ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Müstakbel eşi olmadan adım atmayan Ilıcalı, kesenin ağzını açtı. 

Acun Ilıcalı ve Çağla Ayça Altunkaya

Acun Ilıcalı ve Çağla Ayça Altunkaya

Dünyaca ünlü markaların sınırlı sayıdaki ürünlerinin yer aldığı İkonik Store'un Akmerkez'de açılmasıyla soluğu orada alan Altunkaya, servet değerinde alışveriş yaptı. Dior Men'in kreatif direktörü Kim Jones'un imzasını taşıyan Dior ve Nike iş birliğinden doğan "Dior x Air Jordan 1" ayakkabıları gözüne kestiren Altunkaya, sınırlı sayıda üretilen ayakkabıdan 2 çift satın aldı. Yalnızca 8 bin 500 adet üretilen ayakkabıdan 2 çift alan Altunkaya, toplamda 480 Bin TL ödedi. 

Dior x Air Jordan 1 ayakkabı

Dior x Air Jordan 1 ayakkabı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ATV'den dev drama hikayesi! 'Ateş Kuşları'nın ilk tanıtım fragmanı yayınladı

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'ye damga vuran hikayesi çalıntı mı? Ünlü oyuncudan yanıt geldi

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'ye damga vuran hikayesi çalıntı mı? Ünlü oyuncudan yanıt geldi
Ata Demirer'den 'Avrupa Yakası' itirafı yıllar sonra geldi

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer'den 'Avrupa Yakası' itirafı yıllar sonra geldi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

AYDIN GÖKTRÜRK 1 yıl önce

asgari ücretin 8500 tl olduğu güzelim ülkemde acun efendi sevgilisine 480 bin tl ye ayakkabı alıyor ve bunu da sosyal medyada paylaşıyor, bir günde acun efendinin fakire fukaraya yardımlar yaptığını, açları doyurduğunu, düğün yapamayanlara düğün yaptığını, eşyası olmayanlara eşya aldığını, SMA hastalarının tedavisini üstlendiğini gibi paylaşımlar görsek acaba olur mu böyle şeyler Vesselam ?????

Gökmen gökmen 1 yıl önce

kapalicarsida 8450 adt daha var o paraya hepsini sana yiktiralim acun bey,

Levrock 1 yıl önce

Kizi sandim, tövbe tövbe

ozan 1 yıl önce

Merhum Neşet Ertaş'ın dediği gibi "Eller beğenmezken balı hurmayı, evdeki tükenen una ne deyim"

Erol 1 yıl önce

İsraf be kardeşim, 480.000 lirayı bir arada görmemiş insanlar var :((