Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'dan beklenen afiş pozları! "Aile" dizisinin başrolleri...

Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra ekrana döndürecek Aile dizisinin afiş çekimlerinden merakla beklenen kareler geldi. Sosyal medyada gündem olan karelerde ikilinin uyumu ise oldukça beğenildi.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız ile Cem Toluay'ın yaptığı, Ay Yapım imzalı yeni dizi "Aile", yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak. Show TV'de izleyici karşısına gelecek dizinin senaryosu Hakan Bonomo'nun elinden çıkacak. Dizinin başrollerinde ise başarılı oyuncular Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak. Herkesin merakla beklediği dizinin afiş çekimlerinden yeni kareler gelmeye başladı.

Aile dizi

Aile dizi

Serenay Sarıkaya oturduğu yerden para basıyor! Reklamlardan servet kazandıİLİŞKİLİ HABERSerenay Sarıkaya oturduğu yerden para basıyor! Reklamlardan servet kazandı

AFİŞ ÇEKİMİNDEN BEKLENEN KARELER GELDİ

The Sopranos dizisinden uyarlanacak olan 'Aile' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, Aslan ve Devin adındaki başrollere hayat verecek. Başlama tarihiyle ilgili herhangi resmi bir açıklama bulunmayan dizinin afiş çekiminden merakla beklenen kareler geldi. Sosyal medyada büyük ilgi gören karelerde Tatlıtuğ ile Sarıkaya'nın uyumu beğenildi. Kullanıcılar dizinin başrolleri için "Bomba ikili" yorumlarında bulundu.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Esra Bilgiç'ten "açı" ricası

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'ye damga vuran hikayesi çalıntı mı? Ünlü oyuncudan yanıt geldi

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'ye damga vuran hikayesi çalıntı mı? Ünlü oyuncudan yanıt geldi

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0