Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley'nin ölüm nedeni aylar sonra ortaya çıktı!

"Jailhouse Rock", "Love Me", "All Shook Up" ve "It's Now or Never" gibi unutulmaz eserlerle müzik dünyasında fırtınalar estiren Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley, 12 Ocak’ta geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybederek herkesi yasa boğmuştu. Rock n Roll'un yıldızının 100 milyon dolarlık servetinin tek varisi olan Lisa'nın ölümüyle ilgili gerçek ortaya çıktı.

Dünya müzik tarihinin ikonik isimlerinden Elvis Presley, 1977 yılında hayatını kaybetse de gelecek nesillerin en sevdiği isimler arasında yer alıyor. Rock n Roll'un Kralı olarak hafızalarda yer edinen usta sanatçının eski eşi Priscilla Presley'den dünyaya gelen tek çocuğu Lisa Marie Presley geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetti. 

Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley

Elvis Presley'in gözbebeği olan tek çocuğunun ölümünün arkasındaki sır perdesi aylar sonra aralandı. Calabasas'taki evinde kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan ancak müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Lisa Marie Presley'nin yıllar önce geçirdiği kilo verme ameliyatına bağlı zamanla gelişen yaradan dolayı ince bağırsak tıkanıklığı sebebiyle öldüğü ortaya çıktı.

Elvis Presley, kızı ve eşiyle birlikte

Elvis Presley, kızı ve eşiyle birlikte

Otopsi raporuna göre, Presley'nin ölüm anında sisteminde terapötik seviyelerde oksikodon, ayrıca bağımlılığı tedavi etmek için kullanılan opioid Buprenorfin ve antipsikotik ilaç Quetiapine mevcuttu. Otopside Presley'nin ölüm şeklinin doğal kabul edildiği ifadelerine yer verildi.

Elvis Presley ve kızı

Elvis Presley ve kızı

100 MİLYON DOLARLIK MİRAS ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Evinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Lisa Marie Presley, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Bu yıkıcı ölümün ardından daha bir ay bile geçmemişken aile arasında miras kavgası başladı. Lisa Marie'nin vasiyetine göre 100 milyon dolarlık mirasın tamamı kızı Riley Keough'ya bırakıldı. Son evliliğinden Finley Aaron Love Lockwood ve Harper Vivienne Ann Lockwood adında 14 yaşında ikizleri olan ünlü ismin tüm mirasını kızına bırakması, Elvis Presley'in eşi Priscilla Presley'i şüphelendirdi. 

Elvis Presleyin eşi ve kızları

Elvis Presleyin eşi ve kızları

Priscilla Presley, cenaze töreninden 1 hafta sonra Los Angeles Yüksek Mahkemesinde belgeleri sunarak vasiyetnamede kendisini kayyum olarak görevden alan ve 2016'da yapıldığı iddia edilen bir değişikliğe itirazda bulundu. Belgelerde kızının 2016 belgesindeki imzasının 'her zamanki ve geleneksel imzasıyla tutarsız göründüğünü' iddia eden Priscilla, kızının adının dahi yanlış yazıldığını ileri sürdü. 

Lisa Marie Presley ve kızı

Lisa Marie Presley ve kızı

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Riley Keogh ile Priscilla Presley, aylar sonra Los Angeles'taki mahkemede karşı karşıya geldi. Uzlaşmaya varan ikilinin davasındaki detaylar gizli tutulurken Priscilla Presley'nin avukatı Ronson J. Shamoun "Presley ailesi çok mutlu, birliktelik içindeler. Gelecek için heyecanlılar" diyerek miras kavgasının sonlandığını ifade etti. Riley Keough'nun avukatı Justin B. Gold ise "Riley sonuçtan memnun" şeklinde konuştu.

Elvis ve Priscilla Presley

Elvis ve Priscilla Presley

ÖDÜL TÖRENİNDEKİ HALLERİ GÜNDEM OLMUŞTU!

Priscilla Presley ve kızı

Priscilla Presley ve kızı

Son olarak salı gecesi Beverley Hills'deki Altın Küre Ödülleri'nde görüntülenen Presley, babasının hayatının anlatıldığı "Elvis" filminin başrolü Austin Butler'ın ödül almasını izlemişti. Ödül gecesinde Presley ile röportaj yapan Billy Bush, o gece yaşanan dikkat çekici olayları anlattı. O gece bir tuhaflık sezdiğini vurgulayan Bush, Lisa Marie Presley ile ilgili "Dengede durmakta zorlanıyordu. Konuşması çok yavaştı. Röportaj bittiğinde yanımdaki yapımcıma döndüm ve 'Bu işte bir terslik var' dedim." şeklinde konuştu. 

Öte yandan Elvis Presley'in en yakın dostlarından Jerry Schilling ile ödül töreninde yan yana duran Lisa, konuşmakta zorlanınca Schilling'e dönerek "Koluna girip sana yaslanacağım" demişti. 

Lisa Marie Presley ve Jerry Schilling

Lisa Marie Presley ve Jerry Schilling

Taze baba Robert De Niro acı haberle yıkıldı! Gencecik torununun ölümünün sorumlusu belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Taze baba Robert De Niro acı haberle yıkıldı! Gencecik torununun ölümünün sorumlusu belli oldu
Sanat dünyasının ünlü isimlerinden 15 Temmuz paylaşımları: Unutmamalıyız, unutturmamalıyız!

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden 15 Temmuz paylaşımları: Unutmamalıyız, unutturmamalıyız!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

KARTAL 1 yıl önce

benim bildiğim elvis presleyin kızı Priscilla Presley'dir