Doğa Rutkay'dan korkutan haber! Hastaneye kaldırılan oyuncunun sağlık durumu...

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay'dan korkutan haber geldi. Hastaneye kaldırılan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte oyuncunun sağlık durumuna dair detaylar...

Show TV'de yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür Show'daki başarılı performansıyla kendisinden sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay'dan kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan ve tedavi olan ünlü oyuncu sağlık durumunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçileriyle paylaştı.

Doğa Rutkay

Doğa Rutkay

Sakatlanan Doğa RutkayİLİŞKİLİ HABERSakatlanan Doğa Rutkay'ın fizik tedavisi devam ediyor

"MASKELERİNİZİ GERİ DÖNÜN!"

Domuz gribine yakalanarak hastanelik olan Doğa Rutkay, hastanede bir süre tedavi olduktan sonra son sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Rutkay yaptığı paylaşımda "Her birinize teşekkür ederim... Çok güzel geçmiş olsunlar gelmiş... Tek tek dönemiyorum buradan topluca yazayım, çok teşekkürler! Not, maskelerinize geri dönün! Domuz gribi olmamak için elinizden geleni yapın. Çocuklu aileler için çok zor okullar bu hastalıkla kaynıyor. Çok ağır bir hastalık. Covid'i mumla aratıyor. Yüzümün güldüğüne bakmayın ben hep gülen bir tipim. Oysa ağrıdan öksürükten ve kısık ve yer yere gelen ateşten perişanım. Sabırlıyım atlatacağım." ifadelerine yer vererek takipçilerini hastalığa karşı uyarmayı da ihmal etmedi.

Doğa Rutkay domuz gribi oldu

Doğa Rutkay domuz gribi oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Esra Bilgiç'ten "açı" ricası

Kaan Urgancıoğlu'ndan Servet Operasyonu itirafı: Rolüm kısa diye reddedecektim!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu'ndan Servet Operasyonu itirafı: Rolüm kısa diye reddedecektim!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Hamiye Kohnum 1 yıl önce

iyi de ne alaka, maske tiyatro ile insanların hayatıyla oynuyosun vebali peşini bırakmaz.

Öggje Nik 1 yıl önce

Hiç de korkmadık.

suzan 1 yıl önce

Allah şifa versin...