Kaan Urgancıoğlu'ndan Servet Operasyonu itirafı: Rolüm kısa diye reddedecektim!

Dünya sinemasının odak noktası haline gelen Antalya, 13 Ocak 2023'de adından büyük harflerle bahsettirecek. Çekimleri Antalya'da gerçekleştirilen ve başrolünde Hollywood yıldızı Jason Statham'ın yer aldığı 'Servet Operasyonu' filminde oynayan Kaan Urgancıoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde Jason Statham, Hugh Grant ve Josh Hartnett gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının yer aldığı "Servet Operasyonu" filmi 13 Ocak 2023 tarihinde beyazperdede izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanı dahi 5 milyondan fazla izlenen yapım için heyecanlı bekleyiş sürerken filmde Jason Statham ile oynayan Kaan Urgancıoğlu çarpıcı açıklamalara imza attı.

Servet Operasyonu

Servet Operasyonu

"BU KADAR KISA BİR SAHNEDE ROL ALMALI MIYIM DİYE DÜŞÜNDÜM"

Tim Seyfi, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün gibi Türk oyuncuların da rol aldığı yapımda "Casa" karakterini oynayan Urgancıoğlu, "İlk aşamada açıkçası 'Bu kadar kısa bir sahnede rol almalı mıyım' diye düşündüm. Fakat Guy Ritchie ile çalışmak ve bu kadar güzel bir oyuncu kadrosunun içinde olmak bana çok anlamlı geldi. Senaryoyu da okuyup beğendikten sonra ekibe dahil oldum. Sete gidince de anladım ki Guy Ritchie filmi çekerken yeniden yazan bir yönetmen. Diyalogları olan sahnelerim bitmişti. Guy Ritchie beni yanına çağırdı ve sahneyi revize edip karakteri biraz daha yaşar hale getirmek istediğini söyledi. Oyuncularla yakından ilgileniyor. Bize sette bu kadar büyük bir projenin parçası olduğumuzu unutturdu" şeklinde konuştu. 

Jason Statham ve Kaan Urgancıoğlu

Jason Statham ve Kaan Urgancıoğlu

Antalya'da çekimleri gerçekleştirilen filmdeki rolü hakkında da detaylı bilgi veren Urgancıoğlu, "Casa, Ukraynalı bir karakter ve silah ticareti yapan bir mafya lideri. Bu kadar tehlikeli bir iş yapmasının yanında mizahı da oldukça kuvvetli bir karakterdi.” Urgancıoğlu, Türkiye ve Hollywood karşılaştırması da yaptı: “Aslında majör farklar yok. Hollywood’un set süresi değil ön hazırlığı çok zaman alıyor. Biz daha kısıtlı bir zaman diliminde çalışıyoruz. Onlar geniş bir zaman dilimine sahip. İşin özü de hep aynı" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaan Urgancıoğlu Servet Operasyonu filmi

Kaan Urgancıoğlu Servet Operasyonu filmi

FİLMİN GALASI ANTALYA'DA YAPILDI!

Heyecanla beklenen yapımın galası önceki günlerde Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan Regnum Carya Otelde gerçekleştirildi. Yapımcı Zeynep Santıroğlu Sutherland ve filmde rol alan Türk oyuncular Tim Seyfi, Ozan Ayhan, Aksel Üstün, Bestemsu Özdemir'in boy gösterdiği galaya Serik Kaymakamı Cemal Şahin ve Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu da katılım sağladı. 

"ANTALYA'DA BÖYLE BİR FİLM ÇEKMEK GURUR VERİCİ"

Film ile ilgili açıklama yapan Az Celtic Film Yapımcı ve Şirket sorumlusu Zeynep Santıroğlu Sutherland, şöyle konuştu:

"Operation Fortune (Servet Operasyonu) biz Antalya’da çektik. Filmin tamamını Antalya’da çektik diyebiliriz. Sadece çok ufak bir kısmı Katar ve İngiltere’de çekildi. Filmi izleyenler tamamen bir Antalya filmi izleyecekler. Enteresan bir tesadüfte cereyan ediyor. Filmin ilk çekim gününü Regnum Otelde gerçekleştirmiştik. Şu anda yine buradayız ve filmin sonunu getirmiş oluyoruz. Çok heyecanlıyız. İlk kez ekibimiz ve kastla paylaşacağız. Antalya’dan çok yardım aldık. Özellikle resmi kurumlardan valilik, kaymakamlık, belediye, havaalanı, Expo Center olsun, halk olsun herkes çok yardımcı oldu. Kaleiçi’nde çok çekimler yaptık. Bizim için çok keyifli bir süreçti. Filmin yönetmeni, 2’nci filmini çekmek üzere Antalya’ya gelecek. Bu da bizim için ekstra bir mutluluk. Çok heyecanlıyız. Umarım herkes bizim heyecanımızı paylaşır ve filmi beğenir. Film 13 Ocak’ta izleyici ile buluşacak. Bizim için çok sürükleyici bir iş oldu. En gurur verici yanı Antalya’da böyle bir filmi çekmiş olmamız"

"HOLLWOOD YILDIZLARI AİLELERİNİ DE ANTALYA'YA GETİRDİ"

Filmin oyuncularının neredeyse Antalya'da yaşadığını vurgulayan Sutherland, "Jason Statham, Huch Grant, Aubrey Plaza, Josh Harnett hepsi Hollywood yıldızları ve Antalya'da bir sürelerini geçirdiler. Ailelerini buraya getirdiler. Bazıları tekrar geldi. Antalya bu tarz film çekimlerine çok uygun bir şehir. Keşke burada bir film stüdyosu olsa daha fazla imkan olsa. Biz film yapımcıları daha çok film getirsek Antalya'ya. Antalya’nın film çekmeye ışığı çok müsait. Havası ve otelleri ile sinema sektörü Antalya’ya çok yakışıyor. Biz Operation Fortune’yi Antalya’da pandemi sırasında çektik. Neredeyse bütün iş yerlerinin kapalı olduğu bir süreçti. O dönemde ekonomik anlamda da filmin Kaleiçi esnafına çok büyük katkısı oldu. Bu tarz filmler gittikleri yerlere turizm gibi ekonomik katkı sağlıyorlar. Çünkü her sektörden kişi ile çalışma imkanımız oluyor. Filmdeki giderler hayat içerisindeki harcamaların tamamı gibi. Umarım herkes filmi beğenir" diyerek sözlerini tamamladı.

Servet Operasyonu film galası

Servet Operasyonu film galası

KAAN URGANCIOĞLU VE JASON STATHAM KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Dünyaca ünlü yıldızları kadrosunda barındıran filmdeki Kaan Urgancıoğlu detayı herkesi heyecanlandırdı. Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'da rol alan ünlü oyuncu, Servet Operasyonu filminde "Casa" adlı bir mafya liderini oynadı. Ünlü oyuncunun Jason Statham'la karşılıklı dövüş sahneleri göz doldurdu. 

Jason Statham

Jason Statham

FİLMİN ÇEKİMLERİ ANTALYA'DA YAPILDI!

Türkiye'nin Hollywood'u olarak adlandırılan Antalya'da çekimleri gerçekleştirilen film, arka fonda Antalya'nın tarihi ve doğa manzaralarını da izleyenlerle buluşturacak. Guy Ritchie'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Antalya'nın Kaleiçi bölgesi, Su Kemeri, EXPO alanı ve Cumhuriyet Meydanı'nın yanı sıra 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu çekim alanı olarak kullanıldı.

Servet Operasyonu filminden kareler

Servet Operasyonu filminden kareler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı programına damga vuran Sinan Sardoğan sonunda gözaltına alındı!

MasterChef'te alay konusu oldu! Metin Yavuz birinciliği alırken Danilo Zanna'nın yorumu...

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te alay konusu oldu! Metin Yavuz birinciliği alırken Danilo Zanna'nın yorumu...
Avatar neden mavi renkli? James Cameron ilk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Avatar neden mavi renkli? James Cameron ilk kez açıkladı
Doğa Rutkay'dan korkutan haber! Hastaneye kaldırılan oyuncunun sağlık durumu...

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay'dan korkutan haber! Hastaneye kaldırılan oyuncunun sağlık durumu...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Harun 1 yıl önce

Timur ismini Tim diye kısaltan kansız Türk falan değildir. Böyle ne idüğü belirsiz tipitiplere Türk demeyin.

Rebelboy1903 1 yıl önce

Ula bizimkiler dövüş sanatlarından aciz adamlar o iş için emek harcıyor gidiyor üç beş dövüş sanatı öğreniyor.