Survivor 2023 başladı! Acun Ilıcalı resmen parayla oynadı

Acun Ilıcalı'nın tek tek kadroyu açıkladığı Survivor 2023 önceki akşam izleyiciyle buluştu. Heyecanla beklenen programın ilk bölümü sosyal medyada gündem olurken Acun Ilıcalı'nın milyonlarla oynadığı sahneler olay oldu. Ilıcalı, aracın birinden inip diğerine bindi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her sezon yeni sürprizlerle TV8 ekranlarına damga vuran Survivor, tüm heyecanıyla önceki akşam izleyiciyle buluştu. Yarışma başlamadan önce yarışmacıların aileleriyle vedalaşmaları ekranlara taşınırken tanıtımda Acun Ilıcalı'nın lüks yaşantısı da gözler önüne serildi. Denizde, havada ve karada lüks araçlarla adaya giden Ilıcalı, tepkileri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı Dominike jetiyle geldi

Acun Ilıcalı Dominike jetiyle geldi

ARACIN BİRİNDEN İNİP DİĞERİNE BİNDİ

Dominik'e özel jetiyle gelen Acun Ilıcalı, önce yeşil spor arabasına bindi. Bununla yetinmeyen Ilıcalı, daha sonra da klasik bir araca bindi. Pilotluk öğrenen ünlü isim, aracından inerek bu sefer de deniz uçağına geçti. Deniz uçağını kendi kullanan Ilıcalı, yarışmacıların bulunduğu adaya iniş yaptı. Ünlü televizyoncunun o anları ise anbean ekrana getirildi.

Acun Ilıcalı lüks aracıyla şov yaptı

Acun Ilıcalı lüks aracıyla şov yaptı

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Acun Ilıcalı için "Yine şov yaptı" ve "Tüm fakirliğimle Acun'un zengin şovlarını izliyorum" yorumları yapıldı.

SURVİVOR 2023

İlk bölümü yayınlanan Survivor 2023'te Ünlüler kadrosunda Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken ve Berdan Mardini'nin; Gönüllüler kadrosunda ise Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga ve Kardelen'in yarışacağı yarışmada bu sezon bir de fenomenler yer alıyor. Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han ve Kürşat Juan'ın yer aldığı kadro ünlülere ve gönüllülere dağıtılarak mavi ve kırmızı takım ilk yarışlarına çıktı.

survivor 2023

survivor 2023

Ilıcalı lüks arabasından sonra klasik arabaya bindi

Ilıcalı lüks arabasından sonra klasik arabaya bindi

Bununla yetinmeyen Ilıcalı daha sonra deniz uçağı kullandı

Bununla yetinmeyen Ilıcalı daha sonra deniz uçağı kullandı

Survivor 2023İLİŞKİLİ HABERSurvivor 2023'ün kadrosu şekillenmeye devam ediyor! İki bomba transfer...

ACUN ILICALI'DAN YİNE İDDİALI BİR GİRİŞ GELDİ

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

AHMET ATEŞ 1 yıl önce

ACUN bu parayı nasıl buldu ben anlayamadım.

misafir 1 yıl önce

sonradan görme bu olsa gerek.çok görmeyin eski hallerinide biliyoruz.

kul ahmet 1 yıl önce

görmeişin malı olmuş reklamı da olmuş

d&v 1 yıl önce

Allah'ın mülkü sadece dünya hayatından ibaret değildir

hoca 1 yıl önce

Krolukta başka bir seviye