Survivor 2023'ün kadrosu şekillenmeye devam ediyor! İki bomba transfer...

Merakla beklenen 'Survivor 2023'den ilk tanıtımın gelmesinin ardından, yarışmacılar da merak edilmeye başlandı. Sosyal medya fenomenlerinin yarışacağı söylenen Survivor 2023'te yarışacak isimler belli olmaya başlarken iki bomba transferin kadroda yer alacağı iddia edildi. İşte Survivor 2023'te yarışacak sürpriz isimler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yarışma programı 'Survivor' her sene olduğu gibi bu sene de merakla bekleniyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışmanın yeni sezon kadrosu sosyal medyadan ilgiyle takip ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma için henüz tam kadro açıklanmadı. Fakat sosyal medya fenomenlerinin yarışması beklenen programda ilgi çeken isimler yavaş yavaş açıklanıyor. Acun Ilıcalı'nın "Bu sene Survivor çok farklı olacak" dediği yeni Survivor 2023'ün kadrosu yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Ilıcalı daha önce Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney'in yarışmada yer alacaklarını açıklamıştı. Yarışmada yarışacak kadın yarışmacılar da yavaş yavaş açıklanmaya başlanmıştı. Acun Ilıcalı Survivor 2023'de yarışacak fenomenlerin isimlerini ve kadroya yeni dahil olan isimleri açıklamıştı. Şimdi de kadroya dahil olacak iki bomba transferin olacağı iddia edildi. İşte o isimler...

Acun Ilıcalı’dan Survivor 2023 için müjdeli haber geldi! Heyecan veren detaylar açıklandı İLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı’dan Survivor 2023 için müjdeli haber geldi! Heyecan veren detaylar açıklandı

SURVIVOR 2023'E İKİ BOMBA TRANSFER!

Merakla beklenen Survivor 2023'ün kadrosunda yer alacak isimlerin yer aldığı tanıtım filmi geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Geri sayımın başladığı Survivor 2023 için şimdi de iki bomba transferin olacağı iddia edildi. Geçtiğimiz sezonda reytinglerde istediği sonuca ulaşamayan Ilıcalı'nın bu sezon işini şansa bırakmak istemediği ve harekete geçtiği söyleniyor. İddialara göre Ilıcalı, Survivor 2023 için geçtiğimiz Survivor 2021 sezonunda finalist koltuğunda oturan Aleyna Kalaycıoğlu ile Yiğit Poyraz'a teklif götürdü. İkilinin kadroya yedeklerden katılacağı öne sürülürken şimdiden merakla beklenmeye başladı.

Survivor 2023 Tanıtım Filmi:

NE OLMUŞTU?

YARIŞMACILARDAN BİRİ AMPUTE MİLLİ TAKIMI'NDAN...

Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan Survivor 2023 kadrosunda yeni isimler açıklanmaya başlamıştı. Son paylaşımında yarışmaya katılacak yeni isimleri açıklayan Ilıcalı "Sevgili Aysu Keskin ve Barış Telli Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular, ikisine de başarılar dilerim.." ifadelerini kullanarak basketbolcu Aysu Keskin ile Ampute Milli Takımı'ndan Barış Telli'nin yarışmada yer alacaklarını duyurmuştu.

Survivor Barış Telli, Aysu Keskin

Survivor Barış Telli, Aysu Keskin

FENOMENLER SURVIVOR 2023 KADROSUNDA!

Survivor 2023'ün kadrosu için ilk başta sosyal medya fenomenlerinin yer alacağına dair bilgilere yer verilmişti. İddiaların bir netliği yoktu fakat Acun Ilıcalı iddialarla ilgili kesin bilgiyi dün akşam vermişti. Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medya fenomenleri; Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın da Survivor 2023'ün kadrosunda yer alacağını duyurmuştu.

Fenomenler Survivor 2023

Fenomenler Survivor 2023

KADROYA YENİ DAHİL OLAN KADIN YARIŞMACILAR...

Geri sayımın başladığı Survivor 2023'de yarışacak yeni isimler teker teker açıklanmaya başladı. Daha önce yarışmaya katılacak bazı isimlerin açıklandığı yarışma için Ilıcalı kadroya yeni dahil olan kadın yarışmacıları da açıklamıştı. Ilıcalı yaptığı son paylaşımla Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın, Seçkin Piriler'in ve Cansu Tuman'ın kadroya dahil olduğunu duyurmuştu. Yakın zamanda Mert Aydın ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Merve Boluğur'un da yarışmaya katılacağı söylenmişti fakat konuyla ilgili henüz kesin açıklama bulunmuyor.

Survivor 2023 kadrosu

Survivor 2023 kadrosu

SURVIVOR 2023 KADROSU YAVAŞ YAVAŞ ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI!

Acun Ilıcalı "Sevgili Murat Eken Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim" notuyla Survivor 2023'ün 3. yarışmacısını açıklamıştı.

Murat Eken Survivor

Murat Eken Survivor

Acun Ilıcalı aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı "Sevgili Yusuf Güney Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim" notuyla Survivor 2023'ün 4. yarışmacısını da açıklamıştı.

Yusuf Güney Survivor

Yusuf Güney Survivor

ÜMİT ERDİM 2023 KADROSUNA ADINI YAZDIRDI

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor kadrosunu yavaş yavaş açıklamaya başlamıştı. İlk isim "Berdan Mardini" olurken ikinci isim ise son dönemlerin gözde babası Ümit Erdim olmuştu. Ilıcalı, "Sevgili Ümit Erdim Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu. Başarılar dilerim" notunu düşmüştü. Ilıcalı'nın paylaşımını kendi hesabından yayınlayan Ümit Erdim ise "Hadi hayırlı olsun" demişti.

Ümit Erdim Survivor

Ümit Erdim Survivor

O SÜPRİZ İSİM SURVIVOR'A GİDİYOR!

Survivor 2023'ün yeni sezon ilk yarışmacısını Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurmuştu. "Survivor 2023 sezonu ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu. Kendisine başarılar diliyorum." notuyla şarkıcı Berdan Mardini'nin fotoğrafını paylaşan Ilıcalı yeni sezonun ilk yarışmacısını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı Survivor 2023 yarışmacısını açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor 2023 yarışmacısını açıkladı

TAYTLARIN SEBEBİ BELLİ OLDU!

Son günlerde tayt giyerek spor yapan ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak çok fazla eleştiri alan şarkıcı Berdan Mardini'nin taytlı paylaşımlarının sebebi ise belli oldu. Mardini'nin spor yaparak Survivor 2023'e hazırlandığı ortaya çıktı.

Berdan Mardini Survivor 2023e hazırlanıyor

Berdan Mardini Survivor 2023e hazırlanıyor

Berdan Mardini tayt sevdasından vazgeçmiyor! Pınar Altuğ destek oldu herkes çıldırdıİLİŞKİLİ HABERBerdan Mardini tayt sevdasından vazgeçmiyor! Pınar Altuğ destek oldu herkes çıldırdı

FENOMENLER SURVIVOR'DA!

Bu sezon Survivor'da sosyal medya fenomenlerinin yarışacağı iddiası gündeme gelmişti. Zorlu mücadele için Ocak ayında Dominik'e gidecek yarışmacılar arasında; Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, Faster Abdü adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Merve Yalçın, TikTok fenomeni Cellat ve müzisyen Yaren Alaca gibi isimlerin yer alacağı iddia edilmişti. İddiaların gerçekliğine dair bir açıklama ise henüz bulunmuyor.

Tiktok fenomeni Cellat

Tiktok fenomeni Cellat

SURVIVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Genellikle MasterChef yarışmasının bitiminden sonra başlayan Survivor'ın, MasterChef'in sezonunun tamamlanmasının ardından ekranlara gelmesi bekleniyor. Ocak ayında başlanacağı iddia edilen yarışma için Acun Ilıcalı ve TV8'den yayın tarihiyle ilgili gelen henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Survivor

Survivor

Berdan Mardini'den survivor kombini! Survivor 2023 tarzıyla alay konusu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'den survivor kombini! Survivor 2023 tarzıyla alay konusu oldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Murat 1 yıl önce

Şu #’lere bakın Allah aşkına. Gökkuşağı renginde ya. Resmen alenen LGBT sapkınlığını savunmaktır bu. Artık yeter bu sapık zihniyeti savunan bir yarışmaya bundan sonra ben müslümanım diyen bakmaz. Hem sapkın zihniyeti savunuyor hemde gavurları toplayıp yabancı hayranlığını körüklüyor

Toplam 1 beğeni

Ahmet 1 yıl önce

Bu saçma programın reklamını bari yapmayın..!

Toplam 2 beğeni