Acun Ilıcalı’dan Survivor 2023 için müjdeli haber geldi! Heyecan veren detaylar açıklandı

TV8’in sevilen ve büyük ilgiyle takip edilen yarışması “survivor” ın yeni sezon tanıtımı yayına girdi. Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve büyük heyecanla beklenen yarışmanın yeni sezon başvuruları da başladı. 2023 tanıtımı yapılan yarışmadaki yeni detay ise izleyicilerin gözünden kaçmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğu ve Acun medyanın da yapımcılığını yaptığı “survivor” 2006 yılından beri yayın hayatına devam ediyor. Yayınlandığı her sene izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışma programı bu sene de yeni sezon ve formatıyla izleyici karşısına çıkmak için hazırlanıyor.

TV8İLİŞKİLİ HABERTV8'den iddialı bir proje! Sıfırıncı Gün dizisinin konusu ne oyuncu kadrosunda kimler var?

acun ılıcalı survivor 2023 açıklaması

acun ılıcalı survivor 2023 açıklaması

"BAŞVURULAR BAŞLADI"

Her sezon nefes kesen mücadeleler izlediğimiz yarışmanın yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Başvuruların başladığını Instagram üzerinden paylaşan Ilıcalı yarışmacılara müjdeyi verdi. Tanıtımda yer alan yeni detay ise izleyicileri daha da heyecanlandırdı. İşte o tanıtım video:

SURVIVOR 2023 TANITIM VİDEOSU YAYINLANDI!

"AKIL OYUNLARI YENİ DETAY"

Fiziksel performans ve ada yaşamının ön planda olduğu yarışmada bu sene bir farklılık yaparak akıl oyunlarının da ön plana çıkacağını belirten Ilıcalı yarışmadaki yeni detayı "Survivor 2023'e hazır mısın? Bu yılki sloganımız şu; Survivor akıl oyunları" sözleriyle açıkladı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef'te beklenmedik veda! 

TRT ortak yapımları gişelerde tek söz sahibi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

TRT ortak yapımları gişelerde tek söz sahibi oldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0