TRT ortak yapımları gişelerde tek söz sahibi oldu!

TRT yapımları gişeleri alt üst etmeye devam ediyor. Animasyon filmi TAY ile rüzgar gibi esiyor. Dördüncü haftasını birinci kapatan 'TAY' filmi beşinci haftasında da yoğun ilgi gördü.

TRT ortak yapımları gişede tek söz sahibi olmaya devam ediyor. TRT Çocuk'un mucit kahramanı Aslan'ın animasyon türündeki ikinci sinema filmi olan "Aslan HÜRKUŞ: Görevimiz GÖKBEY", vizyondaki ilk haftasında gişenin lideri olurken, Türkiye'nin uzay yarışına başlangıcını beyaz perdeye taşıyan TRT ortak yapımı "Bandırma Füze Kulübü" ise gişede üçüncü sırada yer aldı. Vizyondaki beşinci haftasında olan TRT ortak yapımı "Tay" ise sinamaseverlerin yoğun ilgisini görmeye devam ediyor.

Aslan Hürkuş

Aslan Hürkuş

GİŞEDE BİRİNCİLİK TRT ORTAK YAPIMI "ASLAN HÜRKUŞ: GÖREVİMİZ GÖKBEY"İN OLDU

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) teknik danışmanlık desteğiyle hazırlanan TRT ortak yapımı "Aslan HÜRKUŞ: Görevimiz GÖKBEY" filmi 21 Ekim’de seyirciyle buluştu. İlk haftasında 158 bin 539 seyirciyle açılış yaparak vizyonda en çok izlenen film olan yapım, TRT Çocuk'un mucit kahramanı Aslan'ı izletiyor.

Bandırma Füze Kulübü

Bandırma Füze Kulübü

TRT ORTAK YAPIMI "BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ" GİŞEDE ÜÇÜNCÜ

Türkiye’nin uzay yarışına başlangıcını beyaz perdeye taşıyan TRT ortak yapımı "Bandırma Füze Kulübü" filmi 21 Ekim'de vizyona girdi. Yaşanmış gerçek bir hikâyeyi anlatan film, gişedeki ilk haftasında izleyicinin yoğun beğenisini alarak üçüncü oldu.

Tay

Tay

TRT ORTAK YAPIMI "TAY" İLGİYLE İZLENMEYE DEVAM EDİYOR

Hz. Muhammed’in (SAV) hayatındaki en önemli olaylardan biri olan “Hicreti” konu edinen ilk animasyon filmi olan TRT ortak yapımı "TAY", beşinci haftasında da seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Annesini arayan safkan bir tay olan Riyah’ın, peşindeki hırsızlardan kaçarken tanıştığı ihtiyar deve Jabal ile birlikte Medine’ye doğru çıktığı yolculuğun hikâyesinin anlatıldığı TRT ortak yapımı "TAY", vizyona girdiği günden bu yana toplam 453 bin 717 kişi tarafından izlendi. 

DÖRDÜNCÜ HAFTAY BİRİNCİLİKLE KAPATTI

Vizyona girdiğinden beri her hafta en çok izlenenler arasında olan TAY animasyon filmi, dördüncü haftasını da birincilikle kapattı.

TAY filmi gişe rekoru kırdı

TAY filmi gişe rekoru kırdı

7'den 70'e ilgi gören Hz. Muhammed'in (SAV) Mekke'den Medine'ye yaptığı çileli yolcuğu anlatan TAY filmine olan yoğun ilgi Türkiye sınırlarını da aştı. Orta Doğu'da da vizyona giren ilk Türk filmi seçilen TAY, şimdiye kadar 400 bin seyirci baremini geçti.

Tay filmi

Tay filmi

TRT bu projeyle özellikle okul çağındaki çocuklarda fedakârlık, umut ve sevgi gibi kavramların pekiştirilmesini, çocuklara peygamber sevgisinin aşılanmasını hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı’dan Survivor 2023 için müjdeli haber geldi! Survivor beklenen tanıtım yayınlandı​

Acun Ilıcalı’dan Survivor 2023 için müjdeli haber geldi! Heyecan veren detaylar açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı’dan Survivor 2023 için müjdeli haber geldi! Heyecan veren detaylar açıklandı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

ALP ARSLAN TURAN 1 yıl önce

TRT nin elektrikteki payının kalkmamasını savunduğumun GEREKÇELERİNDEN biri çok çok önemli bu şekilde yapıtlar ve DÜNYAYA MEDYA ARACILIĞI İLE TÜRK-İSLAM YAYINCILIĞI YAPMASI TÜR DEVLET VE İSLAM ADINA NE KADAR5 ÖNEMLİ OLDUĞU İSPATI DEĞİLMİ..ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR İZERİNDE.

Toplam 1 beğeni