Berdan Mardini'den survivor kombini! Survivor 2023 tarzıyla alay konusu oldu!

Survivor yarışmasına katılmak için hazırlık yapan şarkıcı Berdan Mardini bu defa tarzıyla gündeme geldi. Survivor için özel olarak oluşturduğu kombini sosyal medyada alay konusu oldu.

Survivor'a gitme kararıyla herkesi şaşırtan Berdan Mardini son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Survivor için hazırlıklara başlayan Mardini spor yaptığı anları sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ'un kombinini kopyalayıp sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

SURVİVOR 2023 TARZI OLAY OLDU!

Bu defa Mardini, Survivor'a gitmeden önce yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Mardini,  "Survivor'a gidiyorum dönünce görüşürüz" notuyla paylaştığı karelerde giymiş olduğu kombinleri kıyafetler sosyal medyada alay konusu oldu. İşte o paylaştığı kareler;

Ünlü Türkücünün bu paylaşımı birçok kullanıcı tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları; "Abi parkurlara da bayramlık kıyafetle mi çıkacaksın", İlk fotoda askere gider gibi. hayırlı tezkereler diyesim geldi.", "Abi sen Survivor'a gittiğine emin misin", "Taytını koydun demi valize", "Kaç tayt sığdırdın bu valize", "Tayt giymeden Dönme geri" gibi yorumlarda bulundu.

Survivor 2023'ün kadrosu şekillenmeye devam ediyor! İki bomba transfer...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor 2023'ün kadrosu şekillenmeye devam ediyor! İki bomba transfer...
Buse Varol kızı Eliz'in söylediklerini duyunca kendini yerden yere attı!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol kızı Eliz'in söylediklerini duyunca kendini yerden yere attı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Burak 1 yıl önce

Taytman mardini olmuş bu

Dadaş 1 yıl önce

Bunlar nasıl bir insam midem kaldırmıyor.