Can Yaman annesiyle poz verdi! Görenler kız kardeşi sandı

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Can Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Annesi Güldem Can ile karelerini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncunun annesi güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Başrollerini Demet Özdemir'le paylaştığı "Erkenci Kuş" dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman, hem yurt içi hem de yurt dışındaki çalışmalarıyla sık sık gündeme geliyor. Özellikle İtalya'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda Türkiye'den ayrılarak yaşamını İtalya'da sürdürme kararı almıştı. Bir yandan "Viola Come II Mare" dizisinde boy gösteren Yaman, bir yandan da "El Turco" adlı dizisi için sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 

Can Yaman

Can Yaman

Kazancını neredeyse 10'a katlayan yakışıklı oyuncu, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Annesi Güldem Can ile karesini takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncunun annesiyle olan benzerliği görenleri şaşırttı. 

Can Yaman ve annesi

Can Yaman ve annesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ajda Pekkan'dan muhteşem dönüş! Ameliyatından sonra ikinci konser...

Erdal Özyağcılar'a dolandırıcılık şoku! 80 bin liralık tadilat çilesinden kurtulamadı

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Özyağcılar'a dolandırıcılık şoku! 80 bin liralık tadilat çilesinden kurtulamadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0