Babalık davası ile çok konuşulan Doğuş'tan eşine büyük jest! Hediyeleriyle gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde babalık davasıyla gündem olan şarkıcı Doğuş, eşine aldığı hediyelerle magazin gündemine bomba gibi düştü.

Uzun zamandır Azerbaycan'da yaşayan şarkıcı Doğuş, kendisine olan benzerliğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin mahkemeye başvurması üzerine DNA örneği vermişti ve Seyid'in gerçek babası olmadığı ortaya çıkmıştı.

HEDİYELERE DOYAMADI!

DNA sonucuyla rahat bir nefes alan ünlü isim eşine Hoşgedem Hidayetkızı'na yarış atı hediye etti. Jestlere doyamayan Doğuş, ayrıca spor model bir araba da hediye etti.

Doğuş eşine at aldı

Doğuş eşine at aldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt! Bileklerinin fotoğrafını...

Doktorlar'ın 'Zenan'ı Melike Güner Ömer dizisi için bambaşka biri oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Doktorlar'ın 'Zenan'ı Melike Güner Ömer dizisi için bambaşka biri oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0