Muhlis Asan'dan acı haber geldi! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Usta oyuncu Muhlis Asan, "Unutma Bizi" adlı tiyatro oyununun galasında kalp krizi geçirmiş apar topar hastaneye kaldırılmıştı. 40 gündür yoğun bakımda olan Asan'dan ailesini ve sevenlerini üzen haber geldi.

Mahallenin Muhtarları, Bücür Cadı, Çarli, Yedi Numara, Yılan Hikayesi, En Son Babalar Duyar, Akasya Durağı ve Üvey Baba gibi bir çok projede yer alan usta oyuncu Muhlis Asan'dan kötü haber geldi. Gala gecesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Asan, 40 günlük yoğun bakım sürecinde yaşama tutunamadı. Ünlü oyuncu 65 yaşında hayata gözlerini yumdu.

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu katıldığı gala gecesinde rahatsızlanmış o anlarda kalp krizi geçirdiğini anlamamıştı. Bir süre sonra kendini iyi hissetmeyen Asan arkadaşlarına, "Kendimi iyi hissetmiyorum, oyuna kalamayacağım" diyerek salondan ayrıldı. Eve geldiğinde durumu ağırlaşan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

KALBİ 7 DAKİKA DURDU!

 Ablası tarafından hastaneye kaldırılan Asan’ın yapılan kontroller sonucu kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Kalbi 7 dakika duran Muhlis Asan, yoğun bakıma alındıktan sonra önlem amaçlı olarak uyutuldu. Asan’ın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Alman rock grubu Toten Hosen Türkiye için çaldı 1 milyon eurodan fazla para toplandı!

İLİŞKİLİ HABER

Alman rock grubu Toten Hosen Türkiye için çaldı 1 milyon eurodan fazla para toplandı!
Aslı Tandoğan'dan duygulandıran paylaşım! Depremzede bir çiftin nikah şahidi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Tandoğan'dan duygulandıran paylaşım! Depremzede bir çiftin nikah şahidi oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Beko 1 yıl önce

Bana sanatçı şarkıcı oyuncu demeyin acayip kıl oluyorum hepsine. Toprağı bol olsun ne diyim.