Aslı Tandoğan'dan duygulandıran paylaşım! Depremzede bir çiftin nikah şahidi oldu

Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem felaketinden sonra günlerdir sahada depremzedelere yardım ediyor. Tandoğan, afet bölgesinde çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğu anları duygusal bir notla paylaştı.

Kahramanmaraş ve 10 ilimizde adeta büyük bir yıkıma neden olan deprem sonrası birçok ünlü soluğu deprem bölgesinde aldı. Bunlardan biri olan oyuncu Aslı Tandoğan orada yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca ünlü isim Kahramanmaraş'ta depremzede bir çift Ayşe ve Nevzat’ın nikah şahidi oldu.

DEPREMZEDE ÇİFTİN NİKAH ŞAHİDİ OLDU!

Hem depremzedelere ihtiyaçlarını ulaştıran hem de depremzede çocuklara eğlenceli vakit geçirmelerine yardımcı olan Tandoğan nikah şahitliğini yaptığı anları paylaştı. İşte duygu dolu anlar yaşayan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

"O KADAR ÇOK DUYGUYU BİR ARADA YAŞADIM Kİ"

"O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki… Anlatmam mümkün değil! Çadır kentte kalan Ayşe ve Nevzat’ın (gelin tarafı) nikah şahidi oldum. Akıllı bıdık Ertuğrul’la puzzle yaptım. Canım ülkemin canım çocuklarıyla, anneleriyle sarıldım, dertleştim. Güzel yurdumun güzel insanları en güzel şeyleri hak ediyorlar. En kısa zamanda evlerine ve düzenlerine kavuşmaları dileğiyle.
@ucimorgtr vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum"

aslı tandoğan deprem bölgesinde nikah şahidi oldu

aslı tandoğan deprem bölgesinde nikah şahidi oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Polis memuru rica etti, küçük kız söyledi! Deprem bölgesindeki çocuklarla sohbet eden polisler...

Muhlis Asan'dan acı haber geldi! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Muhlis Asan'dan acı haber geldi! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Kızılcık Şerbeti'nden tepki çeken dini nikah sahnesi! Sosyal medya ayağa kalktı

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nden tepki çeken dini nikah sahnesi! Sosyal medya ayağa kalktı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0