Kızılcık Şerbeti'nden tepki çeken dini nikah sahnesi! Sosyal medya ayağa kalktı

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti, senaryosuyla ilk bölümden itibaren tepkileri üzerine çekiyor. Son yayınlanan bölümünde ekrana gelen dini nikah sahnesi, izleyenlerin radarına takıldı. Muhafazakar aile yapısına 'yobaz' yakıştırmasının yapıldığı düşünülen 'Kızılcık Şerbeti' dizisi eleştirilerin odağı haline geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Ceren Karakoç'un üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi, 16. bölümüyle ekrana geldi. Nursema'nın onayı olmadan zorla kıyılan dini nikah sahnesi diziye damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti Nursema

Kızılcık Şerbeti Nursema

Kızılcık ŞerbetiİLİŞKİLİ HABERKızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya seti birbirine kattı denmişti! Sessizliğini bozdu

NURSEMA'YA ZORLA DİNİ NİKAH KIYILDI

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Nursema, ailesinin onay vermediği Umut'la kaçmak için hazırlık yaptı. Evden çıkacağı esnada salonda karşılaştığı kalabalıkla bir anda neye uğradığını şaşırdı. Nursema'nın hiç tanımadığı adamla onayı olmadan dini nikahı kıyılıyordu.

Kızılcık Şerbetinde zorla dini nikah kıyıldı

Kızılcık Şerbetinde zorla dini nikah kıyıldı

SAHNEYE TEPKİ YAĞIYOR

Kızılcık Şerbeti, kişinin hiç tanımadığı ve onay vermediği biriyle haberi yokken dinen nikahlarının kıyıldığı sahneyle muhafazakar aile yapısını kötülerken hoşgörü dini olan İslamiyet'e karşı da bir önyargıya sebep olduğu düşünülüyor.

Sahnenin dini değerlere uygun olmadığını dile getiren sosyal medya kullanıcıları "Senaryolarınızı gözde geçirin. İslamiyet'i yobazlaştırıyorsunuz" ve "Göz göre göre adetlerimiz bilinçaltında karalanıyor" gibi yorumlarla diziyi eleştirdi.

İŞTE SAHNE İÇİN YAPILAN O YORUMLAR...

Kızılcık Şerbeti eleştirilerin odağı oldu

Kızılcık Şerbeti eleştirilerin odağı oldu

Kızılcık Şerbeti eleştirilerin odağı oldu

Kızılcık Şerbeti eleştirilerin odağı oldu

Aslı Tandoğan'dan duygulandıran paylaşım! Depremzede bir çiftin nikah şahidi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Tandoğan'dan duygulandıran paylaşım! Depremzede bir çiftin nikah şahidi oldu

BİR YORUM YAPIN 47

MESUT 1 yıl önce

zorla kızı verdiler kınıyorum

Musa 1 yıl önce

Bunlar dinin hükmü değil , yanlış geleneği din diye satıyorlar.

Ali 1 yıl önce

Dizi islamı kötülemek yobaz laftası takmak süretiyle din düşmanlığının bariz bir örneği. Üstüne üstlük dizinin sponsor reklamında Selin ciğerci denilen transeksüel şahsiyet cinsiyet değiştiren bir sosyal medya fenomeni mevcut.Oyuncusundan Yönetmenine yapımcısına kadar islama düşmanlık ediliyor.. ve ortak oluyorlar bu vebale .İZLEYENLERE TAVSİYEM İZLEMEYİN BU VEBALE GİRİP DİZİYE DESTEK Vermeyin. Milleti kendi dinine düşmanlaştırmak yalan yanlış bilgiler üzerinden dini eleştirmek çabasının bariz örneği. Bizim dinimizde ağaçlara kurdele bağlamak mum yakmak mezarına gidip ölüden bişeyler istemek yoktur.Dinen Kızın rızası olmadan zorla evlendirilmek yoktur.

Zafer 1 yıl önce

Böyle devam ederse SHOW Tv’ye ağır ceza verilmeli ve dizi derhal kaldırılmalıdır. Günümüzde hiç bir müslüman ailenin böylesi bir saçmalık yapmadığı ve hatta islamı özünde Kasım hakkı olduğu halde sırf inananları karalamak ve islamı Hristiyanlık gibi bozulmuş Din olarak göstermeye çalışmak için hazırlanmış cahilce senaryoları çocuklar bile anlıyor artık. Buna RETÜK müdahale etmezse onlar da başka ülkenin RETÜK’ü olarak tarihte yerini alacaktır. Hadi oynayanlar akademisyen değil anlamıyorlar ve oynuyorlar ama bizler ve az mürekkep yalamışlar bunun tamamen kasıt olduğunu hemen anlıyor. İnsanları ahmak zannedenler aslında bunun kendileri olduğunun farkına vardırılması lazımdır

Misafir 1 yıl önce

Kızını Amerika'da okutan, açık görüşlü aile, evlilik söz konusu olunca, kıza sormayacak bagnazlığa evriliyor, muhafazakar amca nikah dışı birlikte, baba da gayrimeşru ilişki peşinde.Diğer tarafta da evladının yavrusunu öldürme hakkını gören bir anne var, o da güya modern falan. Konu bu, izlemezseniz devam etmez, haber yapmazsanız merak çekmez.

Yorumların Tümünü Okuyun