Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu araba kullandı! Paylaşımıyla tepki topladı

Eski motosiklet yarışçısı olan Kenan Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlu lüks otomobil kullandı. Sofuoğlu'nun 3 yaşındaki oğlunun bu görüntüleri sosyal medyada tepki topladı.

Eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun 2 yaşından beri motosiklet kullanan oğluyla yaptığı paylaşımlar yoğun ilgi görüyor. Sofuoğlu, son olarak 3 yaşındaki minik oğlu Zayn Sofuoğlu'nu tek başına lüks otomobile bindirdi.

PAYLAŞIMIYLA TEPKİ TOPLADI!

Sofuoğlu, sosyal medya hesabından 3 yaşındaki oğlu Zayn'ın, evlerinde tek başına araba sürdüğü görüntüleri paylaştı. O anları paylaşan Kenan Sofuoğlu tepki topladı.

Kenan sofuoğlu ve oğlu zayn sofuoğlu

Kenan sofuoğlu ve oğlu zayn sofuoğlu

3 yaşındaki Zayn, lüks otomobile binip araç kamerasından yola bakarak arabayı sürdü. Otoparktan aracı çıkaran minik çocuğun o anları yürekleri ağza getirdi. 

AYAĞI PEDALA ZOR YETİŞTİ!

Ayağı pedala zor yetiştiği görülen videoda becerilerle herkesi şaşırtsa da birçok sosyal medya kullanıcısı bu son hareketi tehlikeli buldu ve birçok yorumda bulundu.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

1 yıl önce

Allah sonumuzu hayir etsin

Hulusi 1 yıl önce

Bunlar vekil vekil.halka örnek olacak.

neco 1 yıl önce

geleceğin dünya şampiyonu o onun adı zayn

tornado 1 yıl önce

zengin olmak böyle bir şey işte

türbedar 1 yıl önce

tepkilik birşey yok,adamın kendi pist ti var,trafiğe kapalı ve her türlü önlemi alıyor, tepki gösterenler birazcık kıskanıyor olabilir