Della Miles' "Dom dom Kurşunu" şarkısını söyledi! Performansıyla büyüledi

Geçtiğimiz aylarda Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles, Çukurova Devlet Senfoni ile ozan Aşık Mahzuni Şerif'in 'Dom dom Kurşunu' adlı şarkısını seslendirdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu ve kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz aylarda Aşık Mahzuni Şerif anısına gerçekleştirilen Elbistan Festivali'nde sahne alan Della Miles'ın 'Dom Dom Kurşunu' şarkısıyla tekrar gündeme geldi.  seslendirdi.

Della Miles İLİŞKİLİ HABERDella Miles 'Domdom Kurşunu' şarkısını söyledi! Sosyal medyada olay oldu

SOSYAL MEDYADA ÇOK BEĞENİLDİ!

2018 yılında Türkiye'ye yerleşen Miles, Çukurova Senfoni Orkestrası ile birlikte Aşık Mahzuni Şerif'in şarkısını seslendirdi.  TRT2'de yayınlanan Miles'ın Türkçe şarkı performansı dikkat çekti. 

Bir dönem Michael Jackson ve Whitney Houston'ın vokalistliğini yapan şarkıcının Dom dom kurşunu performansı kısa sürede binlerce etkileşim aldı. 

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0