Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı "Aile" dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldıkları, merakla beklenen "Aile" dizisinin ilk afişi gelmişti. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un uzun zaman sonra yeniden izleyici karşısına çekecekleri dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya uzun zaman sonra ekranlara dönüyor. İkiliyi bir araya getiren ve sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen dizi "Aile" büyük bir merakla bekleniyor. Show TV'de yayınlanacak olan dizinin senaryosu Hakan Bonomo'nun elinden çıkarken dizinin yönetmenliğini de Ahmet Katıksız üstlendi. Seyircisiyle buluşmasına sayılı günler kalan diziden heyecanla beklenen ilk afiş ve tanıtım gelmişti. Dizinin büyük merakla beklenen yayın tarihi de açıklandı.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay SarıkayaİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'dan beklenen afiş pozları! "Aile" dizisinin başrolleri...

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Show TV'de yayınlanacak dizinin afişi ve tanıtımdan sonra dizinin ne zaman yayınlanacağı da merak konusu olmuştu. Şimdiden büyük ilgiyle takip edilen dizinin yayın tarihi 7 Mart 2023 Salı günü olarak açıklandı.

Aile dizi yayın tarihi

Aile dizi yayın tarihi

NE OLMUŞTU?

DİZİNİN KADROSUNDA USTA İSİMLER YER ALIYOR

Dikkat çekici hikayesiyle şimdiden merak edilen dizinin başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ yer alırken kadroda Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Aile dizisi

Aile dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay SarıkayaİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'dan beklenen afiş pozları! "Aile" dizisinin başrolleri...

İLK AFİŞ GELDİ!

Geçtiğimiz günlerde ikiliden afiş pozları ve set görüntüleri gelmişti. Kıvanç Tatlıtuğ'un Aslan karakteri, Serenay Sarıkaya'nın ise Devin karakteri olarak yer alacağı diziden ilk afiş de gelmişti.. Romantik tarzda olduğu görülen afiş, ikilinin hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı.

Aile dizi afişi

Aile dizi afişi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Buse Varol sahneye çıktı! "Devlerin Aşkı Büyük Olur" performansı...

Oyuncu Funda Eryiğit anne olmak için gün sayıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Funda Eryiğit anne olmak için gün sayıyor!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0