Aydemir Akbaş kansere yakalandı! Daha önce gırtlak kolon ve bağırsak kanserini yenmişti

Kolpaçino serisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kansere yakalandığını açıkladı. 88 yaşındaki oyuncunun paylaşımı hayranlarını endişelendirdi.

Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını üzdü. Hastanede çekildiği kareleri Instagram hesabından yayınlayan Akbaş, kansere yakalandığını duyurdu.

Aydemir Akbaş

Aydemir Akbaş

AYDEMİR AKBAŞ KANSERE YAKALANDI!

Daha önce gırtlak kanserini yenen usta oyuncu, 2018 yılında da kolon ve bağırsak kanseri nedeniyle tedavi görmüştü. Yeniden kansere yakalanan Akbaş, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından Kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam." 

Aydemir Akbaş Instagram paylaşımı

Aydemir Akbaş Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aile dizisinden ilk fragman geldi! Olaylı başlayan tanıtım izleyenleri şoke etti

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0