Yürek Çıkmazına dengeleri değiştirecek bomba transfer! İşte o isim...

TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi Yürek Çıkmazına dengeleri değiştirecek bomba bir transfer gerçekleşiyor. Salı günleri izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. İşte merakla beklenen o isim...

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta ve Dilara Aksüyek gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı, TRT1'in sevilen dizisi Yürek Çıkmazı her salı izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İddialı yapımlar arasında gösterilen dizi reytinglerdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Bu iddialı yapımın kadrosuna dengeleri adeta alt üst edecek bomba bir isim dahil oluyor.

Yürek ÇıkmazıİLİŞKİLİ HABERYürek Çıkmazı'nın Yılmaz'ı Mesut Akusta'dan dikkat çeken paylaşım! Evlatlarım deyip...

YÜREK ÇIKMAZINA DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK BOMBA TRANSFER!

Yürek Çıkmazı kadrosuna 13. bölümünde dahil olacak olan isim, daha önce "Adını Sen Koy, Paramparça ve Recep İvedik 4" gibi yapımlarda yer alan Berna Üçkaleler olacak. Üçkaleler, aile içindeki şiddete ayna tutan Psikolog Şermin rolünü üstlenecek. Psikolog Şermin karakterinin tüm dengeleri değiştireceği söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kadir İnanır muhabirleri önce azarladı sonra röportaj verdi

Şafak Sezer estetik ayarını fazla kaçırdı! Görenler "Seda Sayan'a özendi galiba..."

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer estetik ayarını fazla kaçırdı! Görenler "Seda Sayan'a özendi galiba..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0