Harry Potter ikizleri James ve Oliver Phelps Türkiye'de! Çömlek yapıp hamama gittiler

Harry Potter serisinde Weasley ikizleri Fred ve George'u oynayan İngiliz oyuncular James ve Oliver Phelps, sunuculuğunu üstlendikleri TV programları için Türkiye'yi ziyaret etti.

Yayımlandığı ilk günden itibaren tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Harry Potter serisi, sürükleyici konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Seride Fred ve George Weasley adlı ikizleri oynayan James ve Oliver Phelps kardeşler, "Fantastik Arkadaşlar" adlı TV programı için Türkiye'ye geldi.

James ve Oliver Phelps

James ve Oliver Phelps

Birlikte çömlek yapan ve ardından hamama giden kardeşlerin sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlar yoğun ilgi gördü. Harry Potter'da birlikte çalıştıkları oyuncu Natalia Tena'yla poz veren ikilinin derviş kostümleri ise hayranlarından tam puan aldı. Türkiye'ye hayran kalan kardeşlerden James Phelps de "Türkiye harikaydın… Yemekler, manzara ve misaferperver insanlar unutulmaz" ifadelerini kullanarak mutluluğunu dile getirdi.

Harry Potter Fred ve George Weasley

Harry Potter Fred ve George Weasley

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Banka promosyonlarını alıp kullanmak dinen caiz midir?

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0